Broma de mal gust

L’altre dia parlant amb uns amics vaig escoltar que volien treure un paté de Casa Tarradellas per tal de donar suport al futbolista Eric Abidal el qual s’ha de sotmetre a una operació de fetge per superar el seu càncer., vaig quedar bastant sorpresa per això vaig buscar la noticia per poder saber si aquesta informació era vertadera i vaig trobar la següent informació:

“Un fals bloc de Casa Tarradellas anuncia un nou paté -“Tarrina de Abidal”- contra el càncer de fetge, l’endemà que es fes públic que el defensa del FC Barcelona, Eric Abidal, necessiti un trasplantament de fetge després d’haver patit un càncer.
A Casa Tarradellas sabem que molta gent pateix aquesta malaltia, i potser algú proper a vosaltres l’ha patida en el passat. Encara que la humanitat lluita contra el càncer sense descans, encara falta molt per aconseguir una cura eficaç.
Per això, Casa Tarradellas presenta el mes que ve un producte exclusiu en honor a Eric Abidal: una terrina de paté Premium, amb tapa daurada i la imatge del jugador. Aquest paté, elaborat amb fetge d’ànec i amb un suau toc especiat, en honor l’estil de joc d’Abidal, sortirà a subhasta a Ebay amb un preu de sortida de 50 euros”.

Míriam

Aquest article ha estat publicat en Bromes, Míriam Álvarez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *