Plans per Setmana Santa, una sèrie de canvis

Feia temps que volia fer un canvi important a la meva habitació,  però mai trobava el moment ideal per fer-ho, fins fa una setmana, que se’m va ocórrer el moment; per Setmana Santa. El que faré a la meva habitació serà canviar-li el color, ara mateix la tinc groga, i passarà a ser blava, segurament, i fer alguns canvis estructurals, com per exemple canvia de lloc algun quadre i afegir-ne de nous.

El meu pare em diu que hi haurà feina, que estarem quasi tota la Setmana Santa treballant. La meva mare i la meva germana no podran col·laborar en aquesta tasca ja que segurament se n’aniran a la casa que tenim a Bagà i no podran ajudar, i llavors només serem el meu pare i jo.

Jo crec que on hi ha més feina és en pintar la habitació, perquè tots els canvis estructurals es poden fer en un matí o en una tarda perfectament, així que en això no hi ha problema. Tinc por que no estigui acabat quan la Setmana Santa finalitzi, i haver-ho d’acabar quan hagi d’anar al institut, amb els exàmens, els deures…

Tinc moltes ganes de fer aquesta sèrie de canvis i veure la meva habitació acabada del tot, perquè me l’estic imaginant, i si queda com queda en la meva imaginació, estarà molt bé!

Sergi

Aquest article ha estat publicat en Canvis, Feina, Habitació, Sergi Francès, Setmana Santa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *