Adéu a les pel·lícules gratuïtes

El dia 20 de gener després de dinar em venia de gust veure una pel·lícula a “peliculas yonkis”, però el servidor no funcionava. Em vaig pensar que hi havia un problema a la xarxa i vaig decidir que ja ho intentaria el dia seguent.

L’endemà en obrir la pàgina va passar el mateix. En veure les noticies vaig adonar-me del que passava, van tancar per sempre la companyia “megaupload”, que era l’única on podia veure les series i les pel·lícules gratis i em vaig decepcionar molt.

Però per altra banda estic d’acord que tanquessin la companyia perquè havia violat els drets d’autor, però s’han passat una mica en detenir el propietari de la companyia, crec que amb una multa ja en tindria prou.

Àlex

Aquest article ha estat publicat en Àlex Ballo, Cinema, Descàrregues, Prohibició. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *