València

Aquest últim cap de setmana vaig anar a València, on viu la meva germana ja fa quatre anys. Està estudiant Odontologia ja que aquí va tenir problemes per entrar a la Universitat, la nota era massa alta i només hi ha una Universitat a tot Catalunya.

Vaig baixar bàsicament per anar a veure-la, feia massa temps que no la veia i la trobava a faltar. Així que vaig buscar un bitllet per baixar divendres després de l’institut. Quan vaig arribar a València, cansada després de 4 hores de viatge i d’aixecar-me a les 7.45 del matí, em diu ma germana:

-Vinga Alba, arregla’t que aquesta nit sortim les dues amb les meves amigues!

Així que a les 12 de la nit, amb cara de morta, estava a una discoteca rodejada de gent borratxa que feien “botellón” per tot arreu (fins i tot al costat de la policia, cosa que em va sorprendre). Les noies anaven amb unes faldilles que eren extremadament curtes i els nois no feien altra cosa que buscar qualsevol noia per “pillar cacho”. A més de tot això li sumo que no se sentia res de res, els altaveus s’havien espatllat ja que on estàvem era un lloc descobert i va ploure.

En fi, no va ser un divendres molt divertit, tot i que les amigues de la meva germana són molt divertides. Però el resta del cap de setmana vam estar molt bé les dues juntes i soles. Trobava a faltar aquests moments amb ella. Ja tinc ganes de veure-la un altre cop.

Alba

Aquest article ha estat publicat en Alba Canals, Cap de setmana, València. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a València

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Alba,
    Ha valgut la pena. Perfecte!
    Fins al proper escrit
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *