Curts projecte Poemacció

El passat 13 d’abril vam celebrar el festival de cinema amb l’objectiu de compartir els diferents projectes audiovisuals  que s’han realitzat a les aules durant el projecte Poem-Acció   relacionat amb la Jornada Poètica. Posteriorment, i en diverses sessions, cada aula ha presentat el seu curt a les seves famílies.

Com ja sabeu, aquest curs, el fil conductor ha estat la poesia que narra històries, històries que hem volgut portar a l’acció a través del cinema.  Per això, durant el segon trimestre, hem estat apropant-nos a la poesia narrativa: hem llegit poemes, els hem analitzat, n’hem creat de propis i els hem adaptat, a través de diverses tècniques cinematogràfiques, al llenguatge audiovisual.

Ara volem compartir tots els curts per tal que pugueu veure el que han fet les altres aules. Esperem que els gaudiu molt, hi ha molta feina al darrera.

Curts Poem-Acció

 

Un pensament a “Curts projecte Poemacció”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *