Visita de dos grans futbolistes: el Marc i la Marta

Estem molt emocionats! ens han vingut a visitar dos autèntics futbolistes, el Marc i la Marta. Ens han explicat tota la seva trajectòria com a jugadors i quins trofeus han guanyat.  Fins hi tot ens han signat un autògraf!. Moltes gràcies per explicar-nos la importància del futbol a nivell esportiu. https://photos.app.goo.gl/te574RLK6Sr68gaX9

Les notes de colors

A l’ambient de Va de música els infants de P4 i P5 interpreten i creen música amb les notes de colors. Fent servir les campanes afinades i el metal·lòfon de colors, exploren l’altura dels sons tot buscant semblances i diferències i ordenant-los seguint diferents criteris. A vegades fan servir criteris visuals i classifiquen les notes per colors. Altres vegades fan servir criteris sonors i s’inventen petites melodies o interpreten la cançó del cavall tocant les notes amb l’ordre que han après. Però la imaginació no té límits, i en ocasions col·loquen les notes en forma de flor o fan construccions amb les peces del metal·lòfon, de manera que la música pren una nova dimensió.

Clicant en aquesta imatge podreu accedir a l’àlbum de fotos:

Grans científics!

 

L’experimentació és un procés que s’inicia amb una pregunta, una inquietud, un repte en què s’implica l’infant i que el porta a actuar o intervenir sobre la realitat amb la intenció de trobar resposta.

Durant aquest primer trimestre els infants han observat, explorat, comprovat, investigat, inventat i jugat.

Clicant al següent link trobareu un tastet de fotos dels alumnes en acció!

https://photos.app.goo.gl/YdXoLoEkUspt9gTH6