11a Jornada poètica

Com cada any, a l’Escola Miquel Martí i Pol celebrem la Jornada poètica per commemorar l’aniversari del naixement del poeta que dóna nom al nostre centre.
Enguany és la 11a edició i l’hem volgut titular “ Realitat Poètica”. Durant aquest trimestre hem estat treballant la poesia social com a mitjà per parlar de diferents realitats, actuals o passades. Així han sorgit temes com: el racisme, la guerra, l’exili, els refugiats, el ciberbulling, els drets de la dona, la protecció del medi ambient i dels animals, el treball infantil, etc.
Durant aquest procés han intervingut diferents especialistes, els quals ens han ajudat a elaborar la nostra creació.
El resultat final d’aquesta feina el compartirem amb tota la comunitat educativa amb els recitals que durem a terme els dies 16 i 17 de març del 2017.

Article escrit per alumnes de Cicle Superior de l’escola Miquel Martí i Pol

cartellrealitatpoetica

Moments compartits: 1a Trobada de dissabte curs 2016-2017

La planificació d’aquesta activitat va començar el 17 d’octubre quan els infants delegats de les aules es van reunir a la Taula Rodona d’Escola amb l’objectiu de donar veu i compartir les necessitats i millores que els infants volen a l’escola. Un cop reunits i decidides les necessitats, mestres i famílies vam preparar la trobada que es va celebrar el passat 12 de novembre d’aquest curs 2016-2017.
A continuació podreu veure un video que recull alguns moments compartits famílies, infants i mestres amb un objectiu comú, la millora de la nostra escola:

També podreu veure i/o descarregar més fotografies… cliqueu a la imatge per accedir-hi :2016-11-12-photo-00000057

PLANIFICACIÓ DE LES ACTIVITATS DE CORESPONSABILITAT FAMÍLIA ESCOLA PEL CURS 16-17

BENVOLGUDES FAMÍLIES:
EN AQUEST ARTICLE DEL BLOC I ALS SUROS DE LES PORTES PRINCIPALS DE L’ESCOLA PODEU CONSULTAR LA INFORMACIÓ RELATIVA A LES ACTIVITATS DE CORESPONSABILITAT FAMÍLIA –ESCOLA APROVADES AL PLA ANUAL DE CENTRE, AIXÍ COM LES ACTIVITATS ACORDADES PER PROMOURE LA PARTICIPACIÓ DE L’AFA A LES ACTIVITATS DE CIUTAT.
AQUESTES ACTIVITATS HAN ESTAT EXTRETES DE LES PROPOSTES DE MILLORA RECOLLIDES A LA MEMÒRIA DEL CURS 15-16.
S’HAN PLANIFICAT 3 ASSEMBLEES A LES QUALS US CONVIDEM A TOTES LES FAMÍLIES A PARTICIPAR-HI.
EN LA PLANIFICACIÓ QUE US ADJUNTAREM AL BLOC ESTAN DESGLOSADES PER TRIMESTRES I HEM INCLÒS L’ORDRE DEL DIA DELS TEMES QUE ES TRACTARAN EN AQUESTES REUNIONS.
US CONVOQUEM A LA PRIMERA ASSEMBLEA QUE ES CELEBRARÀ EL PROPER DIA 7 DE NOVEMBRE A LES 19.00 H.

ATENTAMENT,

AFA I DIRECCIÓ

Enllaç al document:
convocatories-assamblees-i-ordres-del-dia

1ª TROBADA DE DISSABTE: TOTS SOM ESCOLA

El passat 17 d’octubre els representants d’aula de taula rodona d’escola es van reunir, per compartir les propostes de millora de diferents espais escolars.

Volem donar resposta a la veu dels infants gestionant activitats família escola el proper dia 12 de novembre de 10.00 a 14.30.

Després de treballar de valent gaudirem d’una botifarrada plegats.

PARTICIPA!

Una escola oberta al món amb una mirada atenta