Actors i actrius acaben els curtmetratges

Per fi, i abans d’acabar el curs, la classe dels actors i actrius han pogut acabar els seus curtmetratges. Eren actors, però han fet de guionistes, productors, directores, atrezzistes, directors de fotografia, muntadores i la resta dels oficis del cinema.

L’estrena va comptar amb la presència dels principales fans que no van dubtar a fotografiar-se amb ells i elles. Cliqueu a l’entrada si voleu veure els sis fantàstics curtmetratges.

 

Connectem amb la natura

IMG_3058Com ja sabeu, a proposta del comité verd de la nostra escola, format per alumnes de CS, famílies i mestres tota l’escola va fer una sortida amb el lema “Connectem amb la natura” el passat dia 2 de juny per commemorar el Dia Internacional del Medi Ambient. Els infants an compartir amb els seus companys un dia a la natura. Platja, muntanya, bosc o camp per tal de connectar amb la natura i sensibilitzar-nos que respectar el medi que ens acull és la millor manera de respectar-nos a nosaltres mateixos.

35030828132_ce7de276b2_o
Als blocs dels cicles o dels grupa classe trobareu més información i més fotos.34288416873_340bd662a2_o

Enhorabona als premiats del Castell de Barberà

Ahir va tenir lloc l’acte de lliurament de premis del concurs literari Castell de Barberà i diversos alumnes de l’escola van recollir un guardò.

L’Íngrid Casas de segon B va recollir el segon premi de conte i narració breu a la categoria d’educació primària, cicle inicial. La Ivet Ferrández de cinquè B el primer premi de conte i narració breu a la categoria d’educació primària, cicle superior. Per últim, la Silvia Ruiz de sisè B  va recollir el primer premi de microrelats  en la categoria educació primària, cicle superior i l’Hugo Martí de sisè A el segon premi a la mateixa categoria.

Felicitem a tots quatre des d’aquí per aquest reconeixement a la seva bona feina i els animem a seguir escrivint, igual que a la resta dels seus companys i companyes. Com ens van dir fa poc “llegir i escriure et permet tenir més vides que un gat”

El dia 2 de juny celebrem el dia del Medi Ambient

Des del comité verd de la nostra escola, format per alumnes de CS, famílies i mestres s’ha fet la proposta de realitzar una sortida amb el lema “Connectem amb la natura”. Els infants delegats van aportar idees, les quals van compartir amb els seus companys, també es va proposar fer una lectura i buscar informació sobre el lema d’aquest any.

Us adjuntem l’acta de la taula rodona d’escola i la lectura que es va proposar per llegir a les aules:

ACTA_3 maig

Lectura dia medi ambient

IMG_2939

Algunes de les activitats que s’han  proposat realitzar en diferents espais naturals han estat:

 • Treballar l’actitud que hem de tenir en un entorn natural: normes per tenir cura de la natura, per gaudir-la i per la nostra seguretat.
 • Orientació amb mapa i brúixoles.
 • Fer cabanes.
 • Fer recollida de brossa al bosc o a la platja.
 • Fer una gimcana.
 • Gravar un àudio a la muntanya.
 • Observació i dibuix del natural.
 • Passejada i observació de la natura (amb tots els sentits).
 • Reconeixement d’arbres, plantes i rastres d’animals.
 • Jocs a l’aire lliure.
 • Activitats tranquil·les per connectar amb la natura: relaxació, Tai-txi, ioga, massatges, etc.

Els espais per connectar amb la natura que es visitaran seran:

Parc Natural de Collserola, Parc Natural de Sant Llorenç,  Sant Pol i Arenys de Mar.

 

David Cirici també a l’escola

En aquesta setmana de contacte amb escriptors, ahir vam rebre en David Cirici. Es tracta de l’últim guanyador del premi Sant Jordi i actualment autor de moda a Itàlia per la traducció del seu llibre Molsa que els nostres alumnes del cicle superior llegeixen dins l’experiència del Club de Lectura.

David Cirici va explicar com és per ell el procès d’escriptura i va conindir amb en Jaume Cela que ens havia visitat el dia anterior en la importància de la lectura. Va respondre amablement a totes les preguntes i curiositats de la colla del cicle superior, sobre ell, sobre Molsa i sobre moltes altres coses.

Un plaer tenir-lo a l’escola. Contacte directe amb la cultura.

Ens visita en Jaume Cela

Avui, els alumnes del cicle superior han rebut la visita del mestre, pedagog i escriptor Jaume Cela.
jcela01

Un dels llibres del club de lectura que fan aquests alumnes de l’escola és Una troballa sorprenent d’aquest autor i per aquest motiu ha vingut a compartir amb ells les impressions sobre aquesta lectura. També han parlat del fet d’escriure, del món de la fantasia, de pel·lícules i sobretot de lectura.
Estem molt contentes d’haver tingut a la nostra escola a aquest important mestre, reconegut fa uns anys amb la Creu de Sant Jordi precisament per la seva llarga trajectoria en el món de l’educació, compromés sempre amb la renovació pedagògica.
Gràcies Jaume!

jcela02

La nostra geganta Elionor ha fet 10 anys!

El diumenge 14 de maig hem celebrat l’aniversari de l’Elionor, ha fet 10 anys! Hem passat un gran dia amb les colles geganteres convidades, fent activitats, tallers, balls tradicionals,cercavila, balls de gegants…i una butifarrada!
Us convidem a veure un vídeo on explica qui és l’Elionor, com es va construir i com han estat els seus primers 10 anys! Així com les fotografies i vídeos de la festa!!!

Per veure les fotografies cliqueu a la imatge:

FestaElionor

AGRAÏMENTS

MOLTES GRÀCIES PER LA IMPLICACIÓ DE TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DE LA NOSTRA ESCOLA MIQUEL MARTÍ I POL!

MOLTES GRÀCIES AL GRUP FOLKSERLORA PER L’ANIMACIÓ DE LA FESTA!

MOLTES GRÀCIES ALS GEGANTS DE BARBERÀ DEL VALLÈS PEL VOSTRE SUPORT INCONDICIONAL!

MOLTES GRÀCIES A LES COLLES GEGANTERES CONVIDADES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I ENTREGA: ESCOLA MARTA MATA,ESCOLA CAN SERRA, ESCOLA CAN LLOBET, ESCOLA LA SARDANA,GEGANTONS DE RIPOLLET, COL·LEGI TERESA ALTET DE RUBÍ, ESCOLA SALESIANS DE MATARÓ, COL·LEGI DOMINIQUES DE TARRAGONA.

I MOLTES GRÀCIES PEL SEU SUPORT ALS NOSTRES PATROCINADORS!

elionor

La nostra geganta Elionor fa 10 anys

Diumenge 14 de maig celebrem la 2a trobada del curs on celebrarem que la nostra geganta Elionor fa 10 anys.
Compartirem plegats un dia festiu ple d’activitats, tallers, esmorzar, botifarrada…

9.00- Plantada de gegants.
9-30 – Esmorzar col·lectiu.
10.00-Tallers infantils.
10.30 – Xocolatada popular.
12.10- Concentració dels infants de l’escola i les colles convidades al carrer Joan de la Cierva.
12.15-Cercavila de gegants amb música popular gralles, tabals i batukades pels carrers del barri.
13.15- Celebració aniversari : balls populars
14-00 – botifarrada popular.

SEGUEIX A LA COLLA GEGANTERA A FACEBOOK

elionor

Una escola oberta al món amb una mirada atenta