Descomposició en factors primers

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

Ja tenim les notes del primer examen i podem fer una mica de balanç. Molt bé l’apartat de múltiples i no tant el de la descomposició en factors primers, toca per tant reforçar aquest apartat.
Per aconseguir-ho però ens trobem amb un problema, la descomposició és un tema més treballat a l’ESO que a primària, i això fa que la majoria d’enllaços que trobem no siguin massa adients per al nostre nivell. Concretament no he trobat cap pàgina en català o castellà que ens presenti la factorització en forma d’arbre com fem a primària. He hagut d’anar a adreces en anglès per trobar alguna cosa.
No patiu però, com que tot són vídeos, si esteu atents a la pantalla podreu seguir el desenvolupament del procés sense gaires dificultats. Per acabar de facilitat la comprensió us he posat quatre enllaços diferents per tal que tingueu el màxim d’exemples.

Finding the Prime Factorization of a Whole Number vídeo de Booniepig

SLEP Find Prime Factors vídeo de Psychosides

Prime Factorization using Tree Method, vídeo de TenMarksInstructor

El quart i darrer enllaç Prime Factorization Tutorial by Mr. Tree no és al YouTube sinó a Graspr – The Instructional Video Network i per tant heu de clicar a l’enllaç per tal de veure’l

Un pensament sobre “Descomposició en factors primers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *