Categories

L’estructura del bloc

Aquest bloc, fidel reflex de la personalitat un pèl anarquica i decididament tastaolletes de l’autor, té un clar aire de poti-poti que fa aconsellable la cerca de materials mitjançant les etiquetes. Malgrat tot, i per ajustar-se a la tradició blocaire, també està dividit en les següents categories:

General:
Com a qualsevol altre bloc apareixen tots els articles en ordre invers a la seva data de publicació. Com a criteri de selecció és una categoria inútil i per tant us tornem a recomanar l’ús de les etiquetes

Activitats de l’escola:
Engloba tant les activitats de caire no curricular que fan diversos grups d’alumnes, com ara la Rua d’Enigmes o les Jornades Culturals, com d’altres de caire més restringit fetes per una sola classe. Tant en un cas com en l’altre una de les finalitats principals es mostrar als pares allò que els seus fills fan.

Col·laboracions
Un apartat obert a la col·laboració de tothom, sigui mestre o pare, que vulgui aportat el seu granet de sorra en la construcció del bloc.

Propostes dels alumnes:
Exercicis i activitats diverses proposades o creades pels mateixos alumnes

2 pensaments sobre “Categories

  1. perque no poses un apartat que es digui “pujar nota” i aixi els alumnes puguin fer activitats on saben que estan pujan nota de mates o del que sigui.

    pdt: a les etiquetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *