Matemàtiques rosa

Rosa que l’amor s’hi posa…
Els seguidors de Numbers ens hem acostumat a veure com les matemàtiques poden aplicar-se a la investigació dels delictes, però per arribar a pensar que poden servir d’ajuda a l’hora de buscar parella ens cal recórrer una distància que sembla excessiva. Tanmateix si llegiu aquest article a La Vanguardia i després visiteu aquest blog pot ser que descobriu que sentiments i equacions no estan tan allunyats.
Si no podeu amb la segona lectura, que hi ha hores del dia on el nostre mal no vol soroll, us proposo una alternativa, donar un cop d’ull a la contra de La Vanguardia del dia 16 de setembre del 2008. Hi trobareu una refrescant i divertida entrevista amb el Claudi Alsina on es torna a insistir en la idea que per triar bé la parella, cal haver fet abans una dotzeneta d’assajos no tant reeixits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *