Sumem fraccions

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

La suma i resta de fraccions ha estat tractada en tres articles anteriors. El primer, que es limita a les fraccions d’igual denominador és Mes operacions amb fraccions. El segon, que ja ens presenta denominadors diferents, és Suma i resta de fraccions, mentre que el tercer és Repassem fraccions tot jugant.

Als enllaços que podeu trobar als articles esmentats n’afegirem un parell. Suma de fraccions de l’INS Vilamajor, on operarem amb suport gràfic i Suma de fracciones con diferente denominador de Genmagic.

Acabarem amb una sorpresa, un vídeo explicatiu fet per… alumnes. Són de l’Escola l’Esperança. Us animeu vosaltres a fer el mateix?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *