506 – Pesos diferents

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

Si algú de vosaltres, amb l’ajuda dels pares, ha volgut calcular la nota global a partir de les 5 notes parcials haurà vist que el seu resultat no coincideix amb el que figura a l’informe. L’explicació és molt senzilla, tot i que la nota de matemàtiques d’aquesta primera avaluació ve determinada pels resultats obtinguts a cinc blocs de continguts ben diferents: càlcul i numeració, raonament i problemes, mesura, espai i forma i atzar i estadística, no tots han tingut la mateixa importància a l’hora de calcular-la.

pes_blocs_1aval

Ara t’enfrontaràs a un formulari que ens permetrà copsar si, a partir del diagrama de sectors, entens clarament quin ha estat el pes de cada contingut a l’hora de determinar la nota que has trobat al teu informe.

Un pensament sobre “506 – Pesos diferents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *