Polígons: conceptes elementals

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

Si tal com diu el títol de l’article volem començar l’estudi dels polígons des dels conceptes més bàsics, està clar que el primer que hem d’aprendre és quan una figura té les característiques per ser-ho i això és el que farem als dos primers enllaços.
A Polygon Shape Shoot haurem de disparar sobre els pobres polígons, mentre que a Polygon or Not: This Is the Question, els haurem de posar al recipient corresponent.
El segon pas és saber diferenciar els regulars dels irregulars i aquí també farem ús de dos enllaços. El primer, Polygon Sort, presenta un doble criteri de classificació, mentre que el segon, Regular and Irregular Polygons, només ens fa triar entre aquests dos conceptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *