Angles – jocs

Alumnes primària Alumnes secundària Adults: Pares / Mestres

Avui us presento quatre jocs que sense cap mena de dubtes us ajudaran a millorar les vostres estimacions dels valors dels angles:
El primer joc de la llista, Squirt de dog, és el més simple des d’un punt de vista matemàtic i ens permet fer el gamberro i deixar ben xops una sèrie d’animals, objectes i personatges que ronden pel nostre voltant
A angles game practicarem l’estimació d’angles, ja que haurem de orientar correctament el nostre raig laser si volem destruir la nau alienígena.
Si el que vols en comptes de trinxar marcianets és rescatar-los ves a Alien angles. També matemàticament l’exercici és diferent, ja que hauràs de fer l’angle a partir de la mida que et donarà l’ordinador.
Per últim us remeto a Angle Kung Fu, molt semblant al segon, però amb una remarcable diferència, en aquest joc treballem amb tots tipus d’angles ja que els moviments a fer pel lluitador cobreixen els 360°.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *