Jocs de tauler – misc

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

D’acord, ja n’esteu tips. Doncs capbussem-nos-hi directament en aquesta miscel·lània que a hores d’ara ja hem llegit prou sobre jocs.

 • 3.200 milions de dòlars, aquesta és la xifra de vendes de jocs de taula corresponent al 2016 i la previsió pel 2021 encara és més important, 8.120 milions de dòlars. Sembla que, afortunadament, ni tauletes ni smartphones han aconseguit arraconar-los.
 • BoardGameGeek és la web on podeu trobar més informació sobre els jocs de tauler. A banda d’una bàsica descripció del joc hi podreu esbrinar quins són els més valorats pels internautes, el seu grau de dificultat, els més venuts, els més jugats… En resum, hi trobareu la resposta a qualsevol pregunta que us passi pel cap.
 • Si voleu veure com es juga n’hi ha per triar i remenar. Em limitaré a posar-vos els llocs que destaquen tant per la forma (bona il·luminació, imatge de qualitat, so perfecte, bona locució…) com pel contingut (bon ritme de l’exposició, explicació completa, acurada i motivadora que fa sobrer el manual…). N’hi dos en anglès i un en castellà.
  Watch it played de Rodney Smith, aquest canal té 141.142 subscriptors el que pot donar una idea clara de la seva gran qualitat.
  Rhado runs through de Richard “Rahdo” Ham amb 83.191 subscriptors. També podeu escoltar Rhado Talks Through, els seus podcasts.
  Zacatrus! amb 21.401 subscriptors. A banda del canal de videos hi trobareu una botiga online.
 • Acabem amb un llistat de botigues. Si a recursos em vam parlar de la que tenim a Tarragona avui toca fer-ho de les que podeu trobar a Barcelona. En destaquem les següents:
  inGenio BCNgames. El tret més cridaner d’aquesta pàgina són els comentaris ben originals que fan sobre els jocs que tenen disponibles.
  The Curiosity Shop. Aquí les descripcions són tradicionals, però molt completes i breus alhora, perfectament vàlides per ajudar-nos en la tria.
  Juegos de mesa y rol. En destacarem el fet d’agrupar els llistats de jocs infantils per edats.
  Jugarxjugar. Visiteu el bloc on trobareu comentaris extensos i aprofundits de diversos jocs. Podeu aprofitar també el seu servei Jornadas en escuelas.
  Lupoteca també ens ofereix un bloc amb jocs comentats.
  Planetongames.com. Es pot fer un cop d’ull als menús listas, familiar, infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *