Guanyadores darrer repte

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

Avui us presentem els encertants del darrer repte. Ningú ha aconseguit encertar-lo al 100%, per tant i malgrat que remenant entre totes les respostes de cada apartat trobarem les correctes, les passem a dir.
Tant la primera pregunta com la segona tenien dues respostes possibles. 519+264=783 i 318+249=567 en el cas de la primera i 243 i 486 en el de la segona. Aquestes dues claus possibles del cadenat ens portaven a tenir una probabilitat del 50% a l’hora d’encertar-ne la combinació.
Pel que fa als números que multiplicats donen el doble que sumats també han aparegut dues respostes, tot i que una (4+4 i 4×4) no era vàlida ja que l’enunciat especificava que els dos números eren diferents.

grepte33

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *