Mirallet, mirallet, qui és la més bonica?

Alumnes primària Alumnes secundària Adults: Pares / Mestres

Tot just ara que hem encetat a classe el bloc d’espai i forma apareix a La Vanguardia d’avui, a les pàgines de la secció Tendències, un interessant article anomenat Guapos de manual. El text de Silvia Hinojosa aborda la questió des de diversos punts de vista, el social, l’històric, el psicològic i com també podíem imaginar el matemàtic. Com és lògic no s’aprofundeix gaire en cap d’aquestes vessants, però les referències matemàtiques i l’esment a la màscara de bellesa del cirurgià maxil·lofacial Stephen R. Marquardt són unes bones excuses per parlar a classe de la proporció àuria i de la clara relació entre matemàtica i bellesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *