Números romans – jocs

priadu1

Sobre recursos a internet per aprendre els números romans ja vam fer un article el 6 d’octubre de l’any passat, per tant si tornem a tractar el tema hem de canviar una mica l’orientació i ho farem proposant-vos tres jocs prou entretinguts.

El primer, Roman Matching Game, consisteix en arrosegar fins a la casella correcta d’una tira numèrica, una mena de monedes amb numeració romana. Per complicar una mica el joc, el nombre de monedes amb numeració romana és molt superior al de caselles amb numeració aràbiga.

Number Balls, Roman Numerals I ens presenta una seguit de boles numerades i les haurem de clicar en ordre ascendent per tal que desapareguin i puguem pujar de nivell.
Si us sembla massa fàcil podeu passar a Roman Numerals II, que ens presenta valors més alts

El darrer, Roman Numeral Bingo, deixa clar el contingut en el seu nom. Amb un cronòmetre que avança de forma inexorable us haureu d’afanyar si voleu cantar bingo.

No vull acabar l’article sense fer referència a un altre mitjà on podeu trobar exercicis sobre aquest tema, l’iPhone. Crida l’atenció que puguem començar a revisar els continguts escolars en aquest curiós aparell que encara continuem denominant telèfon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *