Més jocs amb decimals

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

De jocs amb nombres decimals ja vam presentar un bon grapat fa una mica més d’un any a l’article Avui juguem amb decimals. Aquests jocs continuen sent perfectament vàlids, però com que sempre car anar renovant-se i ampliant horitzons us afegirem un parell més en aquest segon article dedicat al tema.

Tos dos pertanyen a la web anomenada Mr Nussbaum. Al primer Lunch Lady, ens tocarà convertir-nos en la caixera de la cafeteria d’una escola, el problema és que l’única màquina que tenim per fer els càlculs és el nostre cervell i ja ens podem espavilar a sumar ràpidament el preu del que han demant els estudiants si no volem que la cua creixi i creixi fins a col·lapsar el “xiringuito”.

Al segon, Hotel Decimalfornia, ens toca tornar a treballar, ara de grum i haurem d’acompanyar els estadants de l’hotel a les seves habitacions, una tasca que en principi sembla senzilla. El problema és que els clients de l’hotel són una mica especials i sempre ens donaran el número de les habitacions en forma de suma o resta de números decimals.

Un pensament sobre “Més jocs amb decimals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *