Mesures de longitud

Alumnes primària Alumnes secundària Adults: Pares / Mestres

El propassat 28 de juny a l’article Quadern d’estiu 1 – Mesura ja van comentar alguns enllaços relacionats amb la longitud. Ara que a sisè tornem a tractar el tema, n’afegirem uns quants més.clic_mesures

Començarem amb un paquet d’activitats Clic, Mesures usuals de longitud de Toni Miquel Mollà. Si cliqueu anireu a la zonaClic on podreu triar entre engegar l’applet o instal·lar-lo a l’ordinador.

Un dels links que va sortir en l’article esmentat al primer paràgraf ens enviava a una pàgina de la Junta d’Andalucía. Avui hi tornem però a una altra pàgina, l’anomenada La longitud. Aneu-hi i hi trobareu un bé de Déu d’activitats que fan pràcticament sobrers la resta d’enllaços.

longitu

Amb molts menys continguts però també molt útils són les dues pàgines de Mario Ramos Rodríguez per al Gobierno de las Canarias, ens referim a Medidas de Longitud. Relaciones i a Evaluación sobre medidas de longitud. Totes dues són perfectes per practicar les transformacions i els nostres coneixements del tema.

El darrer enllaç pertany a un site amb un nom ben curiós, el abuelo educa i pot ser útil per practicar la transformacions d’unitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *