Multiples

Alumnes primària Alumnes secundària Adults: Pares / Mestres

Tot just inicicada la segona setmana de classe i ara que ja podem dir que estem plenament posats en la feina, cal tornar a buscar recursos a la xarxa que ens ajudin a entendre i treballar els temes que fem a classe de matemàtiques. Avui ens centrarem en un dels conceptes del primer tema de sisè, el de múltiples d’un número.

Podem començar per les pàgines que alternen explicacions i exercicis, com ara la MUD de l’edu365 anomenada 2004, és múltiple de 12 o la que ens ofereix el govern de Canàries, Múltiplos y Divisores. En una línia semblant però dedicant més atenció als divisors i als criteris de divisibilitat tenim les activitats clic d’en Sebastià Mora Masot.

Si voleu combinar matemàtiques i anglès, que no us farà cap mal i us serà ben útil, us aconsello visitar Ks2Bitesize, una de les nombroses pàgines educatives de la BBC on s’alternen jocs i preguntes.
Amb una presentació menys atractiva però amb explicacions molt detallades, exemples clars i un número adient d’exercicis i problemes, tenim Math Goodies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *