Fem-ho fàcil

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

Si l’article anterior va presentar un seguit de jocs pensant en els alumnes avui toca pensar en els adults, principalment mestres, i ho farem en forma d’un parell de vídeos i d’una entrevista.
El protagonista dels tres es el Dr. Randy Palisoc. La seva escola va ser la primera escola de primària de Los Angeles en guanyar el National Blue Ribbon Award i va ser anomenada Urban Elementary School d’America el 2013.
El seu objectiu principal, que queda clarament palès tant als vídeos com a l’entrevista, es intentar fer que qualsevol concepte matemàtic tingui sentit per als alumnes, ja que sovint els llibres presenten els continguts amb un grau d’abstracció que els fa inabastables als estudiants (pareu compte a la imatge que mostra una explicació de la fracció a/b).
La primera conferència, Math isn’t hard, it’s a language, correspon al 5 de desembre de 2014 i va ser feta dins del marc de TEDxManhattanBeach

La segona és posterior ja que és del 29 de maig de 2015. Correspon a MATHx, una col·laboració entre DIRECTV i Teach For America.

Finalment un pengem l’enllaç a l’entrevista La falta de soltura con las matemáticas genera mucha ansiedad. En aquest cas el text és en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *