Avaluació inicial CS

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

boncursDurant la primera setmana de classe que encetarem l’endemà de la Diada les escoles acostumen a aplicar tot un seguit de proves d’avaluació inicial. Un bon recurs a l’hora de redactar les que són pròpies de cinquè es fer una mica d’arqueologia i recuperar les proves d’avaluació diagnòstica que fa anys s’aplicaven als alumnes que iniciaven cicle superior.
Òbviament aquestes proves són anteriors a àmbits i dimensions, però que els continguts estiguin agrupats per a la seva avaluació de forma diferent, no anul·la la seva validesa a l’hora de valorar com encaren el cicle superior els nostres alumnes. És per això que us llistem els links dels quatre cursos que podem trobar a la web del Departament.
Curs 2012-13.
Curs 2011-12 i anys anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *