Divisors d’un nombre – jocs

Alumnes primària Alumnes secundària Adults: Pares / Mestres

Sembla que aquest curs que hauria de ser més dur i seriós, penseu que d’aquí un any ja sereu a l’institut, ha començat de forma molt festiva ja que per tractar el segon apartat del primer tema tornem a fer-ho mitjançant una sèrie de jocs… No és feu il·lusions però, ja arribarà el patir més endavant.

Començarem amb Factors Millionaire Game, on podreu triar entre jugar sols o enfrontar-vos a un company de classe. Aconseguireu arribar al darrer nivell per tal d’imprimir el certificat de guanyador? Un aclariment sobre aquest joc, tingueu present que la paraula anglesa utilitzada per designar allò que nosaltres anomenem divisor és factor.
factorfeeder
Factor Feeder de HoodaMath és un joc de tipus comecocos on hauràs de menjar-te el divisors del número indicat tot evitant d’empassar-te els que no ho són.

Acabem amb el més difícil Factor Bingo, on hauràs de crear la teva pròpia butlleta per tal de fer bingo amb la major rapidesa possible. Fes servir el cap per triar els números de la butlleta si vols aconseguir cantar bingo en un tres i no res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *