Uns minuts pel temps

Alumnes primària Alumnes secundària Adults: Pares / Mestres

L’article d’avui us ofereix cinc enllaços relacionats amb el tema 7 del llibre, les unitats de temps. El primer, Quina hora és? d’Eduard Orge és un paquet d’activitats relacionades amb la mesura del temps molt complet. Només la darrera de les tres parts que el formen, Quin problema, anem d’hora o fem tard? es correspon plenament als continguts del tema que treballem a classe, però tot el paquet és molt recomanable i us recomano que no us salteu ni uns sola activitat.

Coneguem el temps de l’Institut Jacint Verdaguer de Gelida ens permet practicar les equivalències entre dies, hores, minuts i segons.

Clicant a la icona A tiempo de la pàgina Matemàticas Simpàticas et presentarà uns simpàtics personatges que ens faran una petita explicació. Un cop acabada podrem treballar les equivalències entre les diverses unitats de temps i ho podrem fer triant entre tres nivells de dificultat.

Reloj, de Thatquiz ens permetrà alternar entre la lectura de rellotges, les conversions d’unitats i les operacions i és per tant un dels enllaços que ens permet fer més varietat d’activitats.

Acabem amb NumberNut.com que també ens ofereix una llarga llista d’activitats. A nosaltres ens interessen les 7 darreres de l’apartat Dates & Times, les compreses entre Time Passed: Thirty Minute Amounts i Converting Minutes to Months. Aquesta darrera però només us l’aconsello si teniu una bona calculadora i molta paciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *