Matemàgia per a un dia màgic

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

Aquest matí, malgrat estar en plenes vacances, un bon grapat de canalla s’ha aixecat ben d’hora per tal de veure que els havien deixat els Reis d’Orient. Per a ells i per als seus pares en veure les seves expressions d’il·lusió, ha estat una dia màgic i a un dia amb aquest característiques li correspon un article també amb un puntet de màgia.
L’anirem a buscar a una pàgina que ja ha sortit algunes vegades al nostre bloc, la de les TED Conferences i les TED Conversations. Avui hi penjarem l’enllaç a un espectacle de matemàgia protagonitzat per Arthur T. Benjamin; a estones professor de matemàtiques al Mudd College, a estones mag, com podeu veure sota aquestes línies.

Si voleu saber més sobre aquest personatge podeu anar a la seva pàgina web, Arthur T. Benjamin. Mathematician.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *