Número mixt ↔ fracció

priadu1

Una bona manera de començar és amb un seguit d’explicacions que ens permetin recordar el que hem vist a classe. La primera la trobarem a un vídeo realitzat per loquetuquieras3 anomenat Tutorial número mixto a fracción, títol que ens deixa ben clar el seu contingut.

La segona pertany a la web Mixed numbers i és una explicació amb diapositives força entenedora malgrat estar en anglès.

Un cop tenim les idees clares podem passar a resoldre els exercicis. Primer en enfrontarem als que ens fan transformar nombres mixts a fracció, per exemple els proposats per AAAMath i els de Math Playground.

Tot seguit ens centrarem en l’operació contrària, convertir una fracció en un número mixt. Per fer-ho podem tornar a visitar AAAMath, anar a Fracciones impropias y números mixtos de Números y Cuentas para la Vida o visitar una altra vella coneguda, Math is fun on haureu de baixar fins al final de la pàgina i clicar a your turn per tal d’accedir als exercicis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *