Estimar el resultat d’una suma

priadu1

L’estimació de resultats, una part molt pràctica de les matemàtiques que els nostres avis dominaven a la perfecció i que durant molts anys havia estat totalment bandejada dels programes acadèmics ha aconseguit per fi tornar als llibres de text i ocupar part del temps dels nostres alumnes. Per millorar aquesta habilitat us proposo un parell d’adreces.

La primera és la coneguda AAA Math que ens presenta diversos sistemes d’estimació. Nosaltres però, ens centrarem en els que es basen en l’arrodoniment i que són:
Estimació de sumas – La practica.
Estimar sumas I -La practica.
Estimar sumas II – La práctica.
Si s’estimeu més anar a la versió original en anglès podeu anar a Estimation – Table of Contents i triar l’opció que us interessi.

Las segona adreça que us proposem pertany a NumbertNut i ofereix dues possibilitats: Estimating sums to the nearest ten que ens permet practicar l’estimació arrodonint els sumands a la desena i Estimating sums to the nearest hundred, que arrodoneix a la centena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *