Quants quadrats?

 Alumnes primària  Alumnes secundària  Adults: Pares / Mestres

El tangram és un conegut trencaclosques d’origen xinès que s’ha convertit en una de les eines més utilitzades a les classes de geometria. Les seves set peces, que donen nom a la denominació original del joc (qī qiǎo bǎn = els set taulers d’astúcia), ens permeten manipular i experimentar amb les formes i això és el que hem fet a la nostra classe.
El primer repte a superar consistia en formar el màxim nombre de quadrats possibles amb les peces del trencaclosques i un bon grapat d’alumnes vam arribar a un bon número de solucions, nou exactament, que us oferim al fitxer pdf que hi ha sota de les nostres siluetes.

nenstangr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *