I hate you but I love you de Russian Red

 Russian Red és una cantautora poc coneguda i que personalment admiro molt.Té una cançó que és una de les meves preferides i casualment la cançó és diu ‘I hate you but I love you’ (T’odio però t’estimo).

El títol de la cançó és semblant al famós inici del Carmen,85 de Catul ‘Odi et amo’ que diu:

 Odi et amo. quare id faciam fortasse requiris

nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Catul, 85

També hi ha moltes cançons referides a aquest tòpic literari,com aquesta cançó:

O aquesta altra de Jóhann Jóhannsson:

P.D.: Odio amarte, de Ha Ash

Odi et amo d’Omnia:

Odi et amo d’Elizaveta:

Odi et amo d’Ista:

 • En coneixeu més?
 • Creieu que és possible odiar i estimar alhora?

Mariona Cava i Ruiz-Llatí,
4t ESO LLatí Optativa 3

16 pensaments a “I hate you but I love you de Russian Red

 1. Bonum diem!
  M’ha cridat molt l’atenció el teu apunt perquè mai havia sapigut d’aquesta cantautora.
  Crec que si que es pot odiar però estimar a la vegada, però el que passa es que, normalment, l’odi “guanya” a l’amor.
  No en conec cap cançó més.
  Salve!

 2. Bonum diem,
  La veritat es que jo coneixía a Russian Red, però mai m’havia fixat en que en una de les seves cançons hi havien referents clàssic. Les altres cançons tampoc les coneixía, però estan bé.
  Felicitats pel treball, Mariona!

 3. Felicitats mariona ! em semblen molt interessants tots els videos, en especial m’ha agradat el primer, per la cantant , i el ultim.

 4. Felicitats Mariona!!
  Es un orgull veure aquest apunt, ja què ets molt treballadora i et mereixes molt bona nota. Em sembla una idea original i que segur que t`ha costat un munt cercar i trobar aquestes cançons a les que ningú donava tanta importància amb els nostres referents clàssics.
  Molt bon treball.

  Vale!

 5. Salve !

  Felicitats per l’apunt Mariona!
  Personalment, només coneixia la cançó “I hate you but I love you” de Russian Red, quan la vaig escoltar em vaig endinsar en el món d’aquesta música i vaig treure la conclusió de que dins l’amor hi poden passar moltes coses i una d’elles és odiar i estimar alhora a una persona.

  Vale…

 6. Bonum diem!!
  Felicitats per l’apunt!!
  Personalment, no soc molt partidari d’auqestes caçons, pero em sembla molt original aquesta idea. Ets molt treballadorqa ja que has fet una recerca molt bona.
  Vale!!

 7. XXVI—XI—MMXIV
  Salve!
  M’ha agradat molt aquesta cançó de Russian Red, és molt maca; i si sóc sincera, he de dir que m’ha cridat moltíssim l’atenció la cançó Odi et Amo , per com està fet el vídeo o pel fet de que escolti el «Amo», no ho sé, però és genial! A més, no coneixia a la dona que la canta i és absolutament genial!
  Gràcies per descobrir-nos noves veus i cançons amb magnífics referents clàssics!
  Vale!

 8. Salve!
  M’ha encantat aquest apunt, crec que només havia escoltat la cançó de Russian Red, es preciossa.
  La tercera cançó m’ha sorprés molt, ja que al principi he començat a riure i la veritat, he de confessar, que no l’he escoltat sencera fins el segon cop que l’he posat i al começar a cantar a cantar la noia m’he quedat al.lucinada. Gracies per fer-me descobrir noves maravelloses veus, Mariona.
  In proximmum!

 9. Salve!
  Aquest apunt m’ha agradat molt, la canço de Russian Red m’ha agradat molt, però especialment la tercera, es un tipus de canço interessant, que no habia escoltat mai, però m’ha agradat.

  Desdel meu punt de vista, estimar i odiar a la vegada si es posible, pots estar enamorada d’una persona, però a la vegada odiarla perque t’ha fet mal, l’amor es una cosa qe ningu no pot controlar.

  Vale!

 10. Salve!!
  Felicitats Mariona pel teu apunt! Crec que està molt bé, i que és molt interessant. La veritat és que només coneixia la cançó de “I hate you but I love you” de Russian Red,però no m’havia fixat mai en els seus referents clàssics. Les altres no les coneixia, però estan bé.
  Vale!

 11. Salve,

  Felicitats per l’apunt!!Personalment, no m’ agraden molt aquestes d’ caçons, pero em sembla molt bé aquesta idea.

 12. Salve!!
  Felicitats per l’apunt.
  No coneixia les cançons perquè personament no són el meu estil, però ha sapigut fer l’apunt foça interessant, mostrant els referents clàssics.

 13. Salve!
  Felicitats per el teu apunt! M’han agradat les cançons. La veritat es que no coneixia cap de les caçons ni els cantants, pero m’han encantat.
  Vale!

 14. Salve!
  Enhorabona per l’apunt!Les cançons no m’ha agradat perque no son del meu estil, els refents classics s’han sapigut treure a la llum.
  Vale

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *