Horrible histories, clàssics amb humor

Navegant per Youtube he trobat aquestes petites meravelles:

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

Es tracta de Horrible Histories, una sèrie anglesa que es va començar a emetre el 2009, i que explicava la història als nens de manera amena i original, en forma de dibuixos animats i cançons, i abans us he mostrat diferents cançons que tenen a veure amb el món clàssic, sobretot amb el món grec. No n’he pogut trobar els lletres, perquè els propietaris dels vídeos no les dónen i ningú s’ha dedicat a escriure-les.

A mi, que m’encanta la història, m’ha encantat, sobretot la dels filòsofsAvui, 20 de novembre de 2014, és el Dia Mundial de la Filosofia i aquesta és la meva contribució al seu reconeixement i el meu granet a la col·lecció de música amb referents clàssics filosòfics. Un dia per recordar també el rap de la filosofia del Deka que va fer de L’empremta d’Orfeu el seu treball de recerca i el va regalar a la seva tutora per tal que nosaltres el continuéssim.

Arnau Lario
2n Batx. Humanístic

5 pensaments a “Horrible histories, clàssics amb humor”

  1. Xaipetee!!! 🙂

    Molt bon apunt Arnau!!! Considero que és un apunt força divertit, ja que ens parla de la història de forma animada i original.

  2. El primer vídeo ja l’havia vist! És molt molt divertit!No m’imagino als grecs ballant així, sincerament. I molt menys dient “no pictures, no pictures” al final de l’últim vídeo hahahah.El que més m’ha agradat és el primer vídeo, és més alegre la cançó i fa que els filosofs semblin més simpatics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *