RAP CONCLUSIÓ

L’empremta d’Orfeu és una recerca de referents clàssics per la música actual. És un treball inacabat que amb l’ajut i els comentaris de tots i totes anirà engrandint-se a la xarxa. A més a cada passa un es troba amb un nou referent clàssic en el nom d’un solista o d’un grup (hi ha predilecció pels llatinismes), en el nom d’una cançó, d’un àlbum, en un videoclip, … el llatí continua vigent i la mitologia agrada sobretot als grups de rock i de heavy metal.

Si un es fixa en les etiquetes, aquestes augmenten de tamany en funció de més referents. Tots són actuals, tots són al Facebook, … Grècia i Roma són encara font d’inspiració musical perquè són el bressol de la nostra cultura.

A tall de conclusió, he fet una composició original perquè jo també sóc un raper amb referents clàssics. Escolteu-la i moltes gràcies a tots i especialment a la Margalida:

14 pensaments a “RAP CONCLUSIÓ”

 1. Salve!
  Aquesta cançó, m’ha agradat molt, penso que és una molt bona cançó sobre el treball de recerca.
  Jo no vaig poder estar-hi a al teva presentació, però per el que em van explicar, va estar molt bé, i com podem veure per el bloc, també està molt be.
  M’ha agradat molt!
  Vale!
  victoooor 🙂

 2. He donat un cop d’ull al teu bloc i m’ha semblat molt interessant. A veure si t’animes amb algun altre filòsofs…
  Felicitats!

 3. Salve! està molt bé aquest rap, havera si fas també aquest rap horacià que dius que tens pensat fer.
  Vale!

 4. Salve!!
  m’ha agradat força aquesta cançó! hi ha molts raps a aracne: el de la filosofia, el de les lletres gregues, el de llatí… tots estàn molt bé ja que t’ajuden a entendre i a la vegada a aprendre coses, com el alfabet grec o el llatí.

 5. Salve!

  M’ha agradat molt aquest rap, és molt original i interessant, el creador ha estat molt enginyós.

  Valete 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 

REFERENTS CLÀSSICS EN LA MÚSICA ACTUAL