Venus as a boy

Björk Guðmundsdóttirés una cantautora i compositora islandesa, nascuda a Reykjavík, posseïdora d’una gran expressivitat vocal i interessada en molts tipus de música incloent-hi el pop, la música electrònica, el gènere folk i la música clàssica.

Una cançó de Björk que ens pot sonar és All is full of love, ja que va ser versionada el 2010 per en Pau Vallvé.

Com hem pogut veure en el bloc, a Venus se li dediquen moltes cançons; però trobo que aquesta encara és més curiosa perquè agafa l’atractiu de Venus i el posa a un noi. Expressa, mitjançant una comparació amb Venus, l’atracció que sent per aquest noi. Generalment, les cançons van dedicades a Venus o es diu “és com Venus”, però quasi sempre va dedicada a una noia.

His wicked sense of humour
Suggests exciting sex
His fingers focus on her
Touches, he’s venus as a boy.

He believes in beauty
He’s venus as a boy
He believes in beauty
He believes in beauty
He’s venus as a boy
He believes in beauty

He’s exploring
The taste of her
Arousal
So accurate
He sets off
The beauty in her
He’s venus as a boy

He believes in beauty
He’s venus as a boy
He believes in beauty
He believes in beauty
He’s venus as a boy
He believes in beauty

Laura Luna Surinyach
Llatí 1r Batx.

4 pensaments a “Venus as a boy”

  1. Com a fan de Björk, considero que es molt interessant que algú hagi posat aquesta cançò aquí i l’hagi explicat tan bé. La lletra d’aquesta cançò sempre m’ha semblat molt peculiar. Moltes felicitats per aquest treball!

    Vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *