3 pensaments a “Les aventures d’Ulisses Georges Brassens”

  1. Moltes gràcies, Juan Antonio! Encara no teníem aquesta cançó a L’empremta i té una llarga tradició literària des de l’Odissea passant pel poeta francès Joachim du Bellay. Trobareu la lletra i informació rellevant per fer el vostre comentari a “>De Troia a Ítaca.

  2. Hola!

    Quina cançó més maca!

    Aquesta cançó parla del viatge d’Odisseu, el protagonista de l'”Odissea” d’Homer.

    Fa referència a la bellesa del seu viatge. Aquesta cançó, a més, parla del viatge d’Odisseu com una lloança a la pàtria i a l’enyor que se sent quan som lluny d’ella. També es pot interpretar el viatge com la vida, ja que la vida és un viatge que fem per retrobar-nos a nosaltres mateixos.

  3. Efectivament, “qu’elle est belle la liberté”. Gràcies Juan Antonio, per aquesta sentida cançó de Brasssens. La vida com a viatge, potser sí que és això, Carla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *