Ludificació del llatí: Miles Romanus amb kahoot

Salve! som l’Eloi Salat i en Ramon Albero de la classe de llatí de 1r de batxillerat, i com que volíem trobar una manera més divertida d’estudiar els capitula de Lingua Latina per se illvstrata hem decidit, amb el vist-i-plau de la Margalida, fer un kahoot una mica més original, introduint parts del vídeo de l’Arnau Lario (ex-alumne de clàssiques de l’IPM, aràcnida i autor del Treball de Recerca sobre Reconstrucció Històrica) que tractava sobre el capitulum duodecimum: Miles Romanus del llibre de llatí (vid. Fer pedagogia vestit de romà)

Captura

Què us ha semblat aquest kahoot? Ja sabeu ara els noms en llatí d’aquest Miles Romanus, sui generis segons la magistra, que ens ha fet la Irene?

Miles Romanus. Irene me fecit

Eloi i Ramon

19 thoughts on “Ludificació del llatí: Miles Romanus amb kahoot

 1. Margalida Capellà Soler

  Eloi, Ramon, la web 2.0 i el treball en bloc ens permet no haver de començar sempre de zero i heu aprofitat molt bé la feina de l’Arnau per fer-ne un nou producte, tot incorporant el vídeo als nostres Kahoots per tal d’aprendre tot jugant llatí i alhora ho heu publicat perquè altres alumnes se’n puguin beneficiar. Feliciter discipuli

 2. Laia Costa

  Salve!
  Abans de començar, m’agradaria felicitar als meus companys Eloi i Ramon pel bon treball que han fet continuant aquest kahoot, tenint com a base el treball audiovisual de l’Arnau. M’ha semblat molt bona idea!
  Com sempre dic, crec que els kahoots són una molt bona eina per posar en practica l’aprenentatge prèviament adquirit del llibre Lingua Latina per se illvstrata! En aquest cas, del capitulum duodecimum ”Miles Romanus”, que ens parla sobre les aventures d’un soldat romà.
  A mi personalment, m’ha semblat molt original el fet d’introduir els vídeos i així el kahoot és més divertit i original!

 3. Joaquim

  Al meu gust, sí!..sempre és fructífer que afegeixin coses noves a les activitats ja sigui per fer-ho més difícil o més fàcil als alumnes.

 4. Mar Cruz Vilados

  Salve!
  La veritat és que aquest kahoot va ser difícil ja que hi havia molt poc temps i no podiem casi ni pensar les respostes, però com sempre, els kahoots ens fan aprendre moltes coses i repassar les que ja sabiem.

 5. Mireia Sánchez Cano

  Salvete!!

  M’ha agradat molt aquesta nova idea d’incorporar video alhora de fer un kahoot. Em sembla una manera diferent de fer servir el kahoot i que mai haviem probat. A més a mi m’agrada molt participar en el kahoot per que penso que és una eina diferent per aprendre i no es fa tant rutinari com el llibre.

  Moltes felicitats per aquest kahoot!

 6. Valentina

  Salve!
  Primer de tot felicitar als companys de classse per haver fet aquest treball tan divertit i com sempre que ajuda a aprendre cada tema que estem fent al llibre, en aquest cas “Miles Romanus” , com sempre dir que el Kahoot és una eina molt pràctica per ajudar-nos a entendre i repassar els capítols del llibre; personalment crec que és molt original la idea d’incorporar un video i que siguin molt més entretinguts els kahoots!

 7. Irene Sanz

  Salve!

  Tot i que sigui una mica sorprenent, a mi em va agradar molt el fet que tinguéssim molt poc temps, ja que així ens haviem d’espavilar més i també era més divertit que quan tenim 20 o 30 segons. Tot i així, sí que és cert que només 5 segons era massa poc temps… el millor seria 10 segons!

 8. Clàudia Ordaz

  Salvete!

  Sempre estic encantada de fer Kahoot, com ja he comentat anteriorment, és senzill de comprendre, ràpid i eficaç, divertit ja que planteja la matèria com una espècie de joc i profitós, crec que va molt bé per reforçar els conceptes apressos. Ara bé, la idea de l’Eloi i en Ramon m’ha semblat bona perquè d’aquesta manera re-aprofitem els vídeos de l’Arnau (que suposo que li van donar una feinada) i el Kahoot es torna encara més visual. N’hauríeu de fer més!!!

 9. Sandra Mendoza

  Salvete!
  Aquest Kahoot em va agradar molt ja que el fet que hi hagués menys temps del habitual per contestar les preguntes el feia molt més interesant. Tot i això, alguna pregunta era una mica difícil de contestar en tan poc temps. Per acabar, vull felicitar a Eloi i Ramon pel seu Kahoot i a la Irene pel seu magnífic dibuix.

 10. Alexia Álvarez Pàmies

  Salvete!
  Felicitats a l’Eloi i en Ramon per el Kahoot els ha quedat molt bé! Tot i que n’hi havia molt poc temps, potser hi ha algunes persones que això els agrada, però no es el meu cas ja que em fica bastant nerviosa i no puc pensar amb claredat per la pressió. N’hauríem de fer més perquè es una bona manera d’aprendre i assimilar bé els conceptes, personalment a mi s’hem queden i m’enrecordo més d’aquesta manera, ja que no es fa ni pesat, sinó al contrari, és divertit i ràpid. El tema era molt interessant.

 11. Robert Cepeda

  Primerament felicitar als nostres companys per la feina que han fet, recordo especialment aquest kahoot ja que era una mica dificil pero ho vam pasar molt be, no vaig guanyar però vaig quedar al top3. Bona feina!!

 12. Claudia. P.Torrabadella

  Primer de tot felicitar al Eloi, molt bona feina. Tot i que costava una mica entendre el audio del video, també un altre petit defecte que he trobat és que el temps també passava molt ràpid. Però, en general, Eloi et felicito! Ja que et simplifica la feina el vídeo, ja que et fas una idea és com un petit apunt que t’ajuda a l’hora de poder respondre la pregunta. A part, trobo que l’Eloi ha sapigut aprofitar els vídeos de l’Arnau.

 13. Ramon Albero

  Tant jo com en Eloi ens ho hem passat molt be fent aquest kahoot ia hem apres molt i aixó es el que realment importa, espero que tothom que el faci sho passi igual de be i aprengui igual o més.

 14. Erola Such

  Salevete!

  A mi el Kahoot em va agradar molt, tot i les males critiques que els companys van posar i qualificar a tots ens va agradar i ens ho vam passar molt bé! Felicitats tant a l’Eloi com a en Ramon peruè és nota que es van esforçar!

 15. Eloi

  Salve!
  El millor kahoot jugat en la història, sense dubte el millor! Molt amos els creadors d’aquest kahoot

 16. Maria Casta

  Salve!
  Felicitats als creadors del Kahoot! M’ha agradat molt aquest Kahoot, ha estat diferent i entretingut, molt divertit! Un cop més, dir que aprenc més fent aquest tipus d’activitat que de l’altra manera, ja que es fa molt més pesat i aquí amb el joc i els altres companys, es passa més ràpid l’estona i tu passes millor. Amb ganes del pròxim!

 17. Carlota Escrivà

  BONUM DIEM!!!
  Felicitats el Ramon i l’Eloi. Jo crec que va ser molt interessant, jugar el kahoot amb el treball audiovisual del Arnau. Va quedar un kahoot molt divertit i entretingut.

 18. Chorouk

  Salve!
  Enhorabona per aquest magnífic Kahoot! M’ha agradat molt, i com sempre m’he divertit molt fent-lo.
  Cada vegada aprenc més gràcies als kahoots que fem a classe. És una eina magnífica per aprendre i repassar els temes estudiats de classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *