De la disputaçión que los griegos e los romanos en uno ovieron

A l’INS Castellar, seguim treballant transversalment les assignatures de llatí i castellà, i aquest primer trimestre, hem realitzat una nova pàgina web intentant recrear el món clàssic, posant veu i imatges a un fragment del Libro de Buen Amor, de Juan Ruiz, Arcipreste de Hita: “De la disputaçión que griegos e romanos en uno ovieron”.

Si cliqueu damunt la imatge, podreu veure el nostre treball:

Latincast2

Accés al web

Ester Falip Ibarz
Professora de Llengua i Literatura Castellana
Institut Castellar del Vallès
Castellar del Vallès

3 thoughts on “De la disputaçión que los griegos e los romanos en uno ovieron

  1. Margalida Capellà Soler

    L’enhorabona, Ester Falip, Teresa Ochagavía i alumnes de segon de batxillerat de llatí i de literatura castellana de l’institut Castellar del Vallès! Una feina interdisciplinar que ens serà de gran ajut i més enguany que a les PAU de llatí Ars amatoria és obra prescriptiva. Visca la col·laboració i la interdiciplinarietat! Moltíssimes gràcies, Ester, per voler compartir la vostra feina un cop més a Aracne!

  2. Ester Falip i Ibarz

    Gràcies a tots els aràcnids i aràcnides per fer-nos un lloc al vostre blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *