La vestimenta grega i l’actual

En aquest power point us volem mostrar les diferències i les semblances que hi ha entre  la vestimenta grega i l’actual. Com hem pogut veure, aquest estiu s’ha tornat a posar de moda el peple, una peça de roba molt característica de l’antiga Grècia. La roba interior actual ve de la de Grècia que com podreu veure s’assembla molt.

Què us ha semblat? Coneixíeu aquestes peces de roba de l’antiga Grècia? Us posaríeu aquestes peces de roba? Sabíeu que la roba d’alta costura té la seva base en l’antiga Grècia? Coneixeu alguna peça que no haguem posat en aquest power point?

Andrea Balart, Irina Balart i Paula Franco

1r Batx. Grec i Llatí

7 thoughts on “La vestimenta grega i l’actual

 1. Margalida Capellà Soler

  No m’ho puc creure: finalment, Andrea, Irina i Paula, heu aconseguit superar els problemes tècnics per acabar publicant aquest apunt! Ara ha arribat el moment de reflexionar sobre el paral·lelisme que ens presenteu i d’esbrinar la pervivència del vestir grec en la moda actual!

 2. Andrea Balart

  salve!
  La veritat és que ha costat molt de que es publiqués l’apunt però en fi, ja està. Havera si la gent esbrina quina relació hi ha entre la moda grega i l’actual. També de pas podrien veure quines diferències hi ha entre la vestimenta grega i la romana. Veureu que tot i que hi han moltes semblances tenen algunes diferències que ens van fer confondre i rectificar varies vegades l’apunt per culpa d’això.

 3. irina

  la veritat és que va ser una feinada, però per fi ho hem fet! L’latre dia vaig veure un peple al zara.

 4. Paula Franco Semitiel

  XAIPE!

  Quina il·lusió! Ja tenim l’apunt perquè tots i totes el pogueu gaudir.

  He d’agrair a les meves companyes Irina i Andrea Balart ja que han fet una feinada terrible, he de ser sincera i realment han fet molt més elles que jo.

  Com bé dius Lida, hem tingut problemes tècnics i el treball el voliem tenir abans però com es sol dir: “Lo bueno se hace esperar”.

  Espero que veieu les diferències i les similituds que es poden trobar en la vestimenta actual i en la de l’antigua Grècia.

  Realment creieu que és roba anticuda?

 5. Maryam Alaoui

  XAIPE!

  M’ha semblat molt interessant, jo no sabía que moltes peces de roba que avui en dia portem els grec els portaven fa molt de temps.
  Coneixia alguna peça per exemple les sàndalies (soleae).
  Sí, que em posaria alguna peça de roba que portaven ells. No, no sabia que la peça de alta costura provenia dels grecs i tampoc conèc altres peçes que no estan en el powerpoint.

  Crec que el treball esta molt ben treballat i m’agradat molt!

 6. Yasmina Berkane Pais

  XAIPE!

  Primer de tot felicitats ja que he pogut veure que aquest treball ha tingut una llarga evolució, però finalment ho heu pogut publicar i està molt bé!
  Crec que és un tema força interesant sobretot lo del peple que s’ha possat tant de moda aquest estiu, a mi no em sembla gens anticuada la roba dels grecs i per això, com ja heu dit vosaltres, els grans dissenyadors s’inspiren en les peçes de roba que ja portaven els grecs.
  Jo no sabia tot això, així que no sabria dir cap altra peça de roba que actualment també s’utilitzi, però si la trobo segur que me’n recordaré d’aquest apunt de les meves companyes Paula, Andrea i Irina.

 7. Pingback: Greek and Roman Fashion | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *