25 thoughts on “Què fem amb la lectura a llatí?

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Realment els alumnes de quart de llatí vàreu fer unes propostes de lectura fantàstiques i ben valorades. Precisament L’ase d’or d’Apuleu no és un llibre fàcil! Ja tinc ganes de saber què fareu enguany amb l’adaptació dels mites d’Ovidi!

 2. Andrea Balart

  Salve! l’any passat vaig llegir l’ase d’or i em va agradar molt. L’Alba, la Irina i jo vem fer unes cartes del Luci, el protagonista i també la resposta de la carta enviada per la germana d’aquest. A més a més vem fer una entrevista al Luci sobre les seves aventures i desventures.
  Vale!

 3. irina

  Salve!
  l’any passat vam fer molts apunts sobre l’ase d’or. jo també vaig fer alguns com el de les cartes a Luci i l’entrevista. Ha quedat molt bonic aquest google site amb tot el que vam fer amb l’ase d’or. A mi em va agradar força aquesta lectura ja que era fàcil d’entendre i era molt entretingut. M’enrecordo que també es va fer cançons, finals alternatius, psique i cupido..

 4. yaiza claudel

  Encara no he començat a llegir el llibre de llatí, però encara que no sigui aquest espero que m’agradi i que fem treballs com aquests:)

 5. Paula Franco

  Salve!

  L’any passat vam llegir l’ase d’or, el llibre estava bastant bé, m’enrecordo que no era una sola història, tractava de molts contes de referència clàssica. Algunes històries eren d’amor, d’altres de tragèdia, altres de fortuna… una mica de tot.

  Jo vaig fer un powerpoint amb la meva companya Eva Serrano on definia cada conte i vam tenir la sort de que el propi autor el va poder veure (li va agradar).
  Ell mateix ens va fer una visita (jo no vaig poder assistir) i li vam donar regalar punts de llibre fets a mà.

  Espero que aquest any els de 4rt el tornin a llegir perquè és un llibre molt recomanable.

 6. Victor Barranco

  Salve!
  L’any passat ja vam poder gaudir d’aquest llibre i inclús d’una entrevista amb el pròpi traductor: Xavier Serrahima, en el qual vaig realitzar un apunt al fil sobre ell.
  Crec que és un bon llibre ja que ens mostra les antigues històries que podien haver-hi, a part de que es un llibre gruixut perquè dintre d’ell van moltes històries. Recordo que vaig recrear una de es històries amb Elisa Moya amb Pixton. Aquella història que vam recrear va ser : L’amant i la bota, i la veritat és que per una part ens va costar ( per la part del Pixton) i per altre no tant ( pel llibre) ja que esta tot ben explicat encara que hi ha alguna que altra paraula que no enteniem.
  Vale 😉

 7. Marta Bautista

  Salve!!!

  Els alumnes de 4t de l’any passat ja vam llegir el llibre de l’ase d’or. Personalment no em va agradar el llibre. No narrava una historia, narrava molts contes diferents. I cada alumne (en grup de dos, o sols) tenia que fer un apunt sobre el llibre. També vam fer un punt sobre el llibre, l’ase d’or. Va venir a visitar-nos l’autor del llibre, i li vam donar els punts de llibre que vam fer cada alumne.
  Espero que els alumnes de 4t d’aquest any tornin a llegir el llibre de l’ase d’or i treballin tant com vam treballar nosaltres.

  Vale!!

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  Aleshores et va agradar, Marta, l’experiència, tot i que no et va agradar l’argument!

 9. aiida

  Jo de la lectura de l’any passat en vaig fer una petita modernització! Amb les característiques bàsiques del nostre protagonista, però tot i així una modernització. va ser molt entretingut i curiosa la manera en la que ens fas fer els treballs Lida, perquè ens dones a escollir, i podem escoollir el que més ens agrada per demostrar-te que hem llegit la lectura! Vale!

 10. Margalida Capellà Soler Post author

  I també, Aïda, per demostrar-vos que heu de gaudir amb la lectura i reescriptura del llibre, només així no l’avorrireu i tots i totes llegiu, comenteu i feu unes propostes interessantíssimes com queda ben palès amb aquest Google site amb alguns dels vostres treballs de L’ase d’or d’Apuleu.

 11. F. Xavier Gras

  Salve!

  Jo com que no hi era l’any passat no vaig poder gaudir d’aquesta lectura que diuen de ser molt apassionant.
  Aveure si els de quart el tornen a llegir i els hi agrada tant com als demés!

  Vale!

 12. Judith Martínez Barranco

  Salve!!
  L’any passat no vaig llegir aquest llibre, però diuen que era molt bona lectura:)

  vale

 13. Jose Maria Fernandez

  Salveee!!!!

  L’any passat ja que no feia llatí no vaig llegir aquest llibre que segur que es una bona lectura potser algun dia el llegeixo.

 14. pedro

  Salve!!!
  Jo com l’any passat no hi era, no vaig poder llegir aquest llibre, diuen que te una bona lectura.

  Vale!

 15. Ari Vila

  Salve!
  Mai he llegit aquest llibre, però crec haver sentit alguna cosa sobre ell, que tracta sobre un asse i que te relació amb les bruixes del Burriac.
  Vale

 16. nais

  Salve!
  Aquest audio està molt ben fet i treballat.
  Potser sí és una história de por, peró personalment, no em sembla tan terrorífica. La relació que té amb les bruixes de Burriac, és que en les dues historia les bruixes converteixen algun dels personatges en animal, per haver-les enganyat.

  Vale!

 17. Kevin Marrero

  Bonum diem!
  L’any passat no m’ho vaig llegir, ja que no estava, però si que vaig llegir petites apartats i m’assembla molt interesant i un llibre entretingut.
  Vale!

 18. lianafranchesca

  Salve!
  El audio està molt be.
  És una història de por però tot i això no m’ha semblat que fes molta por
  Potser sí és una história de por, peró personalment, no em sembla tan terrorífica. La relació que té amb les bruixes de Burriac, és que en les dues historia les bruixes converteixen algun dels personatges en animal, per haver-les enganyat.

  Vale!

 19. Ariadna Ruiz

  Salve!
  La fotografia que ens porta a un altre pàgina m’ha semblat molt interessant i a la vegada molt completa.
  Es una llàstima que aquest llibre no el tinguem aquest any, ja que tinc curiositat de llegir-me’l.
  Vale!

 20. Pingback: Booktrailer de L’ase d’or d’Apuleu | Aracne fila i fila

 21. Pingback: Psique i Cupido en l’art | Aracne fila i fila

 22. Pingback: Psique i Cupido d’Apuleu | El fil del mite grec

 23. Mireia Sánchez Cano

  Salve!!

  Mai he llegit l’ase d’or però és un llibre que té molt bones opinions de la gent que l’ha llegit. Potser m’hi poso i me’l llegeixo.

 24. Sandra Mendoza Barco

  Salve!
  No coneixia aquesta novel·la, però cercant una mica he après que “L’ase d’or “ és una de les metamorfosis d’Apuleu, aquesta tracte sobre un jove que s’involucra en temes màgics i coma conseqüència acaba convertit en ase fins que la dea Venus es compadeix d’ell. Ara que arriba l’estiu i tinc més temps per a dedicar a la lectura pot ser el llegiré , ja que les critiques dels meus companys són bastant bones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *