Aracne fila i fila, finalista Premis Blocs Catalunya 2012

 

FELICITER! Enhorabona, aràcnids i aràcnides! Gràcies a la votació popular en temps de vacances Aracne fila i fila acaba de ser finalista en la categoria d’educació de Premis Bloc Catalunya 2012:

“Educació (la gran majoria d’autors que s’han presentat amb perfil PERSONAL són mestres o professionals relacionats amb el món de la docència, a excepció de 2. Essent tan fina la separació entre “personal” i “professional” al final concorreran en categoria única: “PERSONAL / PROFESSIONAL” i els perfils CORPORATIUS per la seva banda amb normalitat)”:

PERSONAL / PROFESSIONAL

CORPORATIU

Acabat el període de votació popular, ara serà el Jurat que atendrà  a cinc aspectes dels blocs: disseny, estructura, continguts, periodicitat i interactivitat i ens haurem d’esperar fins dia 5 d’octubre del 2012 en l’acte de Reus per conèixer els guardonats. Molt bona sort, aràcnids i aràcnides! Moltes gràcies a totes les persones que heu invertit el temps de vacances en fer-ho possible, sense els vostres vots no seríem finalistes!

N.B.: Les clàssiques són imparables! L’ombra d’un somni de Laura Lucas també ha quedat finalista en l’apartat corporatiu, així com El teixit de Penèlope de Mònica Flores en la categoria de Cultura i tendències. L’enhorabona!

49 thoughts on “Aracne fila i fila, finalista Premis Blocs Catalunya 2012

 1. Mònica Flores

  Enhorabona per la tasca que desenvolupeu en aquest bloc i per arribar a la final dels “Premis Blocs Catalunya 2012”. Ànims i endavant en la difusió del món clàssic!

  Una abraçada!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  L’enhorabona, Mònica, per ser també Premi Núria Tudela i Penya!Les clàssiques són imparables!Una abraçada clàssica!

 3. Laia Muñoz Osorio

  Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides!!! Tots junts hem aconseguit arribar fins on hem arribat i molt més lluny que arribarem! El nostre bloc es caracteritza per la participació d’un munt d’alumnes, professors i aficionats a les clàssiques que fan que Aracne Fila i Fila sigui únic.

  Molta sort a l’última fase!

 4. Andrea Balart

  Salve! felicitats per als aràcnids ja que el bloc ha quedat finalista de Catalunya. Tot això és mèrit de tots els alumnes ja que tots hi col·laborem.
  Vale!

 5. Irina Balart

  Feliciter aràcnids i aràcnides! entre tots em aconseguit fer finalista de Catalunya aquest esplèndid bloc.Pero no nomès hi han col.laborat alumnes d’aquest centre sinò també d’altres instituts i també professors.

 6. Marta Bautista

  Salve!!!

  Feliciter a tots els aràcnids i aràcnides! No només per els alumnes sino també per els professors del nostre centre i d’altres centres.

  Vale!!!

 7. Cristina

  Salvete!

  Feliciter Aracne! Tots, en conjunt, estem aconseguint que aquest blog arribi lluny treballant dia a dia amb ell.

  És molt gratificant que una eina de treball que tu utilitzes per a estudiar i per a posar en pràctica els teus coneixement arribi a ser finalista a aquests premis!

  Moltes gràcies aràcnids, aràcnides i a tu, Lida, per fer que tot això sigui possible 🙂

 8. Martaa Verde

  Salve!
  Feliciter! Aquesta pàgina es mereix el premi ja que la pàgina no està oblidada, sinó que entre els alumnes i la mestra l’anem posant al dia.
  Ara necessita tenir sort i a veure si guanya.
  Vale!

 9. Virginia

  Felicitats,a tots els aràcnids i aràcnides!
  I per la Margalida,l’enhorabona!!!
  Una abraçada!

 10. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Virgínia! L’enhorabona per la vostra gran feina! Una forta abraçada i potser fins ben aviat! Molta sort!

 11. Rabab

  Salve!

  Estic molt content de que Aracne sigui finalista! La veritat crec que Aracne hauria de guanyar ja que és un blog on tothom pot comentar i veure la feina que fem tots els alumnes del centre i de fora. Jo he tingut la sort de poder veure l’inici d’Aracne i la seva evolució.Per aixó crec que hauria de guanyar!!

 12. Cristina Berjano

  Malegro moltissim de que siguem finalistes! Felicitats a tots els aràcnids i aràcnides! Esper-ho que guanyem, que ens ho mereixem per tot el treball que fem tots, per fer que aquest bloc junt amb de El fil de les clàssiques funcioni!

 13. Uxue Avilés

  Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides!!! Aquest blog ha quedat finalista gràcies a la participació de tots els alumnes i professors. Que continui així i a veure si guanya!!

  Vale!

 14. nuria

  Salvete!!
  És genial que el nostre bloc, el dels alumnes sigui finalista per aquest premi! Com ja t’he comentat Lida intentaré buscar aquells capitols de les sèries que han tornat a emitir per TV3 aquest estiu en els que han aperegut alguns llatinismes i així confirmem que segueixen sent importants recursos al teatre o fins i tot a guións de sèries televisives. A més no només serveixen per aportar cultura sinó que també es poden fer servir per jugar amb l’humor!!

  Valete i la meva enhorabona!!! =)

 15. lourdes caparros

  Felicitats a tots els aracnids,el blog es finalissta gracies a tots nosaltres que anem estirant el fil cada dia una miqueta mes 🙂

 16. Laia Sánchez Puerto

  Salve!

  Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides!!
  Tots junts alumnes professors i d’altres hem aconseguit quedar finalistes. Gràcies a les aportacions que cadascú de nosaltres hem aportat. L’enhorabona.

  Vale!

 17. gimenez_tha

  Moltes felicitats aràcnids i aràcnides!!

  Hem arribat fins aquí treballant tots junts i esperem que segueixi així durant molts anys, perquè val la pena participar en un bloc on hi ha actualitat i educació.

  Vale!!

 18. Cristina Ortiz

  Hola! Bé, la gent de anys enrere ens ha deixat el llistó molt alt! Espero que aquest any sigui tan bo com els passats i que el bloc segueixi tenint el mateix reconeixement. Salutacions 🙂

 19. Laura López

  Salve !!
  Felicitats a totes les persones que treballen en aquest bloc. Quedar finalistes vol dir que s’ha fet molt bona feina! Esperem que guanyi.
  Vale !!

 20. Carla Pallach Ros

  Hola!!

  Moltíssimes felicitats a tots i totes les aràcnides!

  Espero poder seguir participant en aquest bloc durant molts anys més! Val la pena mantenir-lo viu perquè és una gran font de coneixements i d’informació sobre el món clàssic!

  Adéu!

 21. Rocío Molina

  Moltes felicitats a Aracne! Tots els alumnes que treballem en aquest blog ens hem de sentir orgullosos de que un simple treball a nivell escolar pugui arribar tant lluny! Tan de bo no només siguem finalistes, sino guanyadors! Molta sort al blog i a tots els aracnids que el formem.

  Vale!

 22. Teresa Devesa i Monclús

  Portem tot l’estiu suant per animar-vos a votar i és una immensa alegria haver arribat fins aquí. A l’Albèniz ens sentim orgullosos de participar en l’univers aràcnid i esperem amb delit el veredicte final. Sigui com sigui, arribar fins aquí ja és tot un premi.
  Alumnes de Premià m’alegro de retrobar-vos després del merescut descans estival.

 23. ortiz.patricia1020

  Feliciter a tots els aracnids i aràcnides! Això no és feina d’un dia, i encara que no és el primer premi que guanya el bloc, esperem que no sigui l’últim! Aquest bloc és una autèntica enciclopèdia de cultura clàssica i això no és fàcil d’aconseguir!

  Moltes felicitats i gràcies a tots els que heu ajudat a fer d’Aracne un GRAN bloc.
  Feliciter Aracne!

 24. Margalida Capellà Soler Post author

  Quina gràcia, Patri, m’ha fet això de l’autèntica enciclopèdia clàssica! De fet entre tots els aràcnids i aràcnides, sense comptar els articles de El fil, hem publicat 1.153 articles!

 25. Dolors Clota

  Enhorabona a tots els aràcnids! A veure si aviat podem fer les salutacions pertinents des de Sant Hilari en forma de col.laboració!
  Seguirem la sàvia màxima del festina lente per no estressar-nos més del compte!

 26. Margalida Capellà Soler Post author

  Feliciter, Dolors i aràcnids de Sant Hilari! Arribeu quan arribeu sereu un any més benvinguts i benvingudes!
  Beatus ille!

 27. Jordi

  Des d´aquest Vaixell que navega també amb vosaltres us donem l´enhorabona més sincera i us desitjem de tot cor que aconseguiu el merescut premi tot i la qualitat reconeguda de la resta de finalistes (això encara ho fa més meritori). Que seguim filant en benefici de les clàssiques és el més important. Una abraçada.

 28. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies pels teus bons desitjos, Jordi; però com bé dius el més important és seguir filant plegats per les clàssiques.

 29. Jordi Berdún Pérez

  Feliciter Aràcnids i aràcnides! Espero que la fase de finalista, passi a ser la fase de guanyadora, ja que aquest bloc s’ho mereix!Jo com ex alumne del Albéniz vaig votar tantes vegades com em deixava. Espero que hi hagin molt moments d’aquests i que ho puguem veure tots plegats;

  arreveure

  Vale!

 30. Teresa Devesa i Monclús

  Gràcies, Jordi, per posar-hi el teu granet de sorra. Esperem que ens continuïs visitant com a universitari i, si trobes petjades clàssiques, ho comparteixis amb nosaltres mitjançant un article tan interessant com els que vas fer durant el curs. Gratias!!!

 31. F. Xavier Gras

  Salve!

  Moltes felicitats per arrivar finalistes als premis bloc de Catalunya, aixó es una gran fita i un gran honor per aquest bloc i per la Margalida.

  Vagi bé!!

 32. Sergio Fernández

  Feliciter a tots els aràcnids i aràcnides! si guanyem serà gràcies a tota la gent comenta i fa apunts dia a dia aquí! 😀

 33. aiida

  Moltissimes felicitats a tots! Això és possible gràcies a totes les persones que hi treballen, hi comentem, etc.. Que segueixi així!

 34. Elisa Moya

  Salve!
  En primer lloc, dir que moltísimes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides que han fet possible que aquest gran blog arribi lluny, tan lluny com per guanyar molts premis, un d’ells esperem que sigui aquest, el premi Blocs Catalunya.
  En segon lloc dir, que això és nomès el principi de tot el que podem arribar a conseguir entre tots.

 35. Lucía Pereira Giménez

  Salve!!Moltes felicitats per haver quedat entre els finalistes hi ha molt treball fet al llarg de l’any, esperem que guanyi!!

 36. Andrea Ocaña Alvarez

  Enhorabona, aràcnids i aràcnides! m’alegro molt que hagueu estat els finalistes ja que en aquest bloc hi ha moltes hores de treball invertides i això no hauria estat possible sense l’ajuda de tots, esperem que sigui guanyant molts premis més !

 37. Marta Serna

  Salve!!!

  Felicitaats a tots els alumnes, professors,… que junts i amb molt d’esforç hem comseguit destacar d’entre altre blogs i quedar finalistes. Tot gracies a la colaboració dels àracnids i àracnides. Estaria molt be guanyar!

  Vale!!!

 38. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

 39. Noemi Gallego

  Salve Aràcnids!

  Moltes felicitats per aquest premi, tant d’esforç i dedicació a ensenyar-nos cultura graga i llatina reb el seu digne reconeixement. Fa temps que ja em miro aquest blog, gràcies a l’optativa de Llatí, i he de dir que feu un gran treball. Moltes gràcies per tot i com no, una altre vegada, felicitats equip!

  Vale!

 40. Margalida Capellà Soler Post author

  Noemí, esperem que aviat també els teus apunts formin part d’aquesta gran família premiada!

 41. Sònia Juan

  Salve!!

  Felicitats per ser finalistes en aquest premi d’educació i també per haver treballat tant.

  Vale!!

 42. Melani Castillo

  Salvete!

  Felicitats a tots els aràcnids i aràcnides!
  Estic molt contenta de formar part d’un bloc finalista, i que ha aconseguit el premi de Bloc Catalunya!!
  Espero que segueixi així i que arribi molt lluny!

  Valete!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *