Eco y Narciso, quin joc!

Cada any per Sant Jordi hi ha, a petició dels alumnes, el taller del joc etimològic Eco y Narciso. Enguany al nostre institut no hem celebrat Sant Jordi i la Lida ens va portar el joc Eco y Narciso a classe l’últim dia abans de vacances. Cap de nosaltres no hi havia jugat, només coneixíem la referència en el Rap de les Clàssiques del Deka i ens pensàvem pel títol que era un joc de mitologia. Ens va encantar i volem jugar-hi més, Lida, encara que no sigui Sant Jordi perquè aquest joc és molt educatiu i jugant s’aprèn molt vocabulari i ens fa molta falta, ja ho saps.

Ens va agradar molt jugar-hi i aprendre els ètims grecs i llatins i ampliar el lèxic científic, tècnic i humanístic. Ens ho portaràs una altra vegada, veritat?  Lida, a mi m’encanta Eco y Narciso!

Stefanny Restrepo

1r de batx. Grec i Llatí

5 thoughts on “Eco y Narciso, quin joc!

 1. Margalida Capellà Soler

  Stefanny, quin regal més bonic! Un altre Sant Jordi amb Eco y Narciso! Moltes gràcies i prometo que un divendres us el tornaré a portar! Aquest joc enganxa! No sé qui es va atrevir a idear-lo! Heu d’anar completant la base de dades Arrels gregues.
  Bona diada de Sant Jordi!

 2. Cristina Álvarez Barraca

  Χαιρετε!

  Que bé que ho varem passar aquell dia eh!
  Lida, ja tenim ganes de repetir-ho!
  La veritat és que sí que se n’apren jugant a aquest joc, un s’ho agafa amb més ganes, és una molt bona tècnica d’aprenentatge.
  He de dir que m’ha agradat molt el començament del vídeo, amb els pètals de rosa pel terra, fent un caminet… Ai! Sóc una romàntica empedernida!

 3. Rabab

  Χαιρετε!

  A mi m’agrada molt jugar a Eco y Narciso!Com la Cristina tinc ganes de tornar-hi a jugar ,a veure quan ens el portes lida!!
  El vídeo és molt xulo i més per la gent que és romàntica!

 4. yousra

  Χαιρετε!
  Bé doncs que més cal dir ja ho han dit tot les meves companyes, afegiré i repeteixo que és cert que s’aprèn moltíssim com bé diu a l’article, en tots els àmbits.
  Realment s’aprèn millor pesant-s’ho bé amb tots els companys de classe! Sincerament el trobat molt interessant i m’agradaria com no, tornar-hi a jugar encara que no sigui Sant Jordi que ens aniria molt bé!
  Per cert en el vídeo sortim nosaltres jugant al joc, ens ho vam passar molt bé! En encara que vaig tenir una jugada regular :S però rai a la pròxima hi jugaré molt millor!
  Vale!

 5. Pingback: Anònim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *