Inseparables

S’apropa el dia dels enamorats! i que menys que dedicar-li al bloc una cançó no?

El moment que més m’agrada, i el que estic vivint en aquests moments se’ns dubte, és aquell en què et penses que no hi ha cap altra persona que et pugui fer tan feliç!

Recordeu el mite d’Eros i Psique? quina tortura no poder veure la cara del teu estimat! potser ella només volia tocar la seva pell, besar els seus llavis… però estava tan meravellada amb el seu rostre que  sense voler li abocà una gota d’oli cremant, que trencà l’encanteri. Però després d’aquest moment tan tràgic, van poder estar junts, encara que Psique va haver de superar les proves que Venus li obligà a fer si volia l’amor del seu fill.

Hi ha una cançó de Juanes que m’encanta, on explica aquest moment pel que passes quan estàs enamorat. Espero que us agradi:

14 pensaments a “Inseparables”

 1. Salve!!

  M’agrada molt aquesta cançó, la he cantat molts cops :).
  Em sembla molt bé la comparació amb el mite d’Eros i Psique.

  Vale!!!

 2. Salve!!
  La cançó ja la coneixia i m’agrada molt!
  Jo també crec que te relació amb el mite d’Eros i Psique.

 3. Salve! 🙂

  Encara que ja coneixia a Juanes aquesta cançó no l’havia sentit mai, es molt bonica.
  M’ha semblat molt interesant la relació entre la lletra de la cançó i el mite de Psique i Eros, també anomenat Cupido en llatí.
  Enhorabona per l’article.
  Vale!

 4. salve!

  no sabia que juanes aguès fet una cançó relacionada amb el mite de Psique i Cupido. A més la cançó és molt bonica

  vale!

 5. Ave!

  M’agrada molt aquesta cançó, l’havia escoltat i cantat molts cops. Està molt bé per a comparar amb el mite de Eros (Cupido) i Psique ja que, com ja diu a l’article, és una cancó que explica molt bé la sensació de l’amor.

  Vale 😀

 6. Ave!

  Ja coneixia al cantant Juanes, però aquesta cançó no, i està molt ben encertada, ja què, la lletra té relació amb el mite de Psique i Cupido.

  Vale!

 7. Salve!!

  Ja coneixia Juanes i crec que havia sentit aquesta cançó alguna vegada. És molt bonica i m’ha semblat molt interessant la relació que té aquesta cançó amb el mite de Pisque i Cupido. Felicitats per l’article 😀

  Vale!

 8. Haig de reconeixer que no es el tipos de música que més m’agrada escoltar pero es una canço molt bonica.
  Jo també consider-ho que te relació amb el mite d’Eros i Psique.

 9. M’encanta moltísim Juanes, aquesta cançó l’he escoltada un munt de cops.
  La veritat es, com molt bé diu l’article, que té relació amb el mite de Psique i Cupido, trobo que aquest mite juntament amb la cançó te molta afinitat, les dues coses parlen de coses semblants, es molt encertada.

 10. Salve 😀
  La lletra de la cançó és molt bonica, malgrat no es que m’agradi molt aquest tipus de música. La relació entre el mite de Psique i Cupido amb la lletra de la cançó és bastant clar: l’amor que entre tots flueix, i tot el que els hi costa estar junts, tot el que ella ha de fer per tenir l’aprovació de la seva sogra; Venus i per poder tornar a estar amb ell. Suposo que a la part en la que Juanes diu:
  Y cada vez que yo te busco
  Y no te puedo aún hallar
  Me siento un vagabundo
  Perdido por el mundo
  es veu clarament la relació amb el mite.
  Vale!

 11. Salve! Aquesta canço l’havia escoltat moltes vegades. M’agrada molt la lletra encara que mai l’hauria relacionat amb Psique i Cupido encara que totes dues parlen d’amor! Crec que es interessant relacionar històries de mites grecs amb cançons actuals perquè així ho fan més fàcil de recordar.
  Vale!

 12. Aquesta cançó es molt bonica, i la veritat le escoltat molts cops, pero no sabia que estava relacionada amb el mite de Eros i Psique, però crec que està molt encertada la cançó per relacionarla amb el mite!
  saalve!!

 13. Salve 🙂 !
  M’encanta aquesta cançó, la veritat és que no sabia que tingués cap relació amb el mite d’Eros i Psique.
  VALE 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *