Kahoot de l’Eneida de Virgili

Ara que ja sabem qui és Eneas, qui va escriure l’Eneida, quins són els seus antecedents, quins són els orígens mítics de Roma… i que ens hem llegit alguns l’Eneida i d’altres l’adaptació A la recerca d’una pàtria, és hora de posar en comú, a més d’estudiar la seva pervivència en l’art, la música, la literatura, el cinema, en el llenguatge…, a través d’aquest Kahoot si hem retingut, a més de l’argument, els noms: Laocoont, Dido, Caront, Nis i Euríal, Sibil·la, Tàrtar… les relacions humanes relatives a l’amor, la pietat…

kahootEneida

14 thoughts on “Kahoot de l’Eneida de Virgili

 1. Mar Cruz Viladoms

  Salve!!
  He quedat en 3era posició, encara que el llibre no l’he acabat de llegir. Però, al llegir algun apunt, he acabat d’aclarir algunes coses que tenia per mig concloure. Tot i així, si acabés la lectura, ho faria millor. Felicitats pel Kahoot!

 2. Eloi Salat

  Salve!
  Definitivament avui no és el meu dia, si no hagués guanyat 🙁

 3. Laia A.

  Salvete!
  M’ha semblat un Kahoot molt interessant, però no m’ha anat molt bé, ja que encara no he acabat de llegir el llibre, el que fa que hagi tingut dificultats a l’hora de contestar, malgrat això he acabat l’activitat amb una puntuació de 6,738 en desena posició!

 4. laia.novas

  Salve!
  Aquest cop he tingut moltes errades i no m’en recordava molt bé de moltes coses… per això la meva posició no ha estat tan bona, he quedat en la 9a posició. Espero millorar el pròxim cop, ja que aquesta lectura és molt important i ens sortira a la selectivitat!

 5. laia.novas

  Salve!!
  Aquest cop he tingut moltes errades i no me’n recordava molt bé de moltes coses… per això la meva posició no ha estat tan bona, he quedat en la 9a posició. Espero millorar el pròxim cop, ja que aquesta lectura és molt important i ens sortira a la selectivitat!

 6. Chorouk

  Salve!
  La meva puntuació ha estat 7,251, i he quedat en dècima posició. Encara no he acabt de llegir el llibre, però crec que no esta gaire malament la posició en la que he quedat. Un cop hagi acabat de llegir el llibre, podré adonar-me’n del que m’he equivocat.

 7. Valentina Restrepo Rodríguez

  Salve!
  El Kahoot m’ha semblat bastant llarg, però m’ha ajudat a repassar el llibre “L’Eneida de Virgili”, encara no m’ho he llegit però ho penso fer aviat, ja que és una obra molt important i que hem de saber per la Selectivitat. Com sempre dic els kahoots són una eina molt important per enrecordar-nos de tot i per repassar tot el que veiem a classe! La meva puntuació ha sigut 7,883, crece que m’0ha anat una mica malament però ho faré millor quan ho llegeixi.

 8. Ramon Albero

  Molt bon kahoot i molt bon llibre.
  M’agradat molt fer-lo, sobretot perque he quedat primer devant l’Eloi.

 9. Erola Such Tormo

  SALVE!

  Reitero que m’encanten els kahoots! I si, potser aquest no és el que em va anar millor, però m’hi he esforçat, això compta no? El kahoot era llarg, però ha merescut la pena. T’ajuda molt a entendre el llibre!

 10. Mireia Sánchez Cano

  Salve!
  He quedat a la mitat de la puntuació del kahoot. Era llarg i hi havia algunes preguntes trampa… Però ha estat divertit!

 11. Sandra Mendoza Barco

  Salve!!
  El dia que vam fer el kahoot a classe no hi era, però desprès vaig poder jugar jo sola a traves del mòbil. He tingut alguns erros, ja que moltes preguntes eren trampa; tot i així m’ha agradat molt jugar-hi. Penso que els kahoots són una gran eina didàctica que s’haurien de fomentar en altres assignatures.

 12. Alexia Álvarez Pàmies

  Salvete!
  Al principi del kahoot vaig anar molt bé però a mesura que vàrem anar avançant vaig caure una mica, ja que no me’l vaig acabar de llegir. Com sempre dic el Kahoot és una molt bona eina per a què els conceptes es quedin més, i fer-ne aquest em va ajudar a entendre millor per exemple el principi del llibre, ja que em vaig confondre amb la pel•lícula de Troia i l’any en el qual va passar la guerra de Troia. S’han de fer més per als exàmens.Em sembla que vaig quedar en una de les 10 primeres posicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *