51 thoughts on “kahoot Medus et Cornelius: cc de lloc

 1. oriol simón segura

  Bonum diem,
  cada vegada que faig un kahoot m’agraden més i parenc molt!

 2. Nadia Castillo

  Salve!
  Aquesta classe va ser molt interessant i ademés va ser divertida, ja que, casi no recordava l’història però tot i així s’apren molt i es divertit en quina posició estas.

 3. Raquel Villellas

  Bonum diem,
  aquest és el que em va resultar més fàcil de fer ahir, vaig quedar finalment la tercera. Em va agradar més que el capitulum quintum, perquè em va sortir molt millor, però crec que això depén de la persona, ja que va haver-hi gent que li va passar el contrari. Suposo que depèn de l’atenció que posa la persona alhora de la lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *