9 thoughts on “Locatur villa Iulii

 1. Margalida Capellà Soler

  La vil·la d’en Juli és magnífica! Ja m’agradaria llogar-la, almenys visitar-la! Tot i que els tres anuncis estan molt bé, espero altres propostes. La Sandra n’ha fet una maqueta i tot! A veure quin anunci em farà acabar de decidir!Què n’opineu vosaltres?

 2. Mar Cruz Viladoms

  Aquest és el meu anunci:

  Els altres anuncis m’han semblat molt originals i interessants. El que més m’ha agradat ,però, és el de la Sandra. Penso que està molt treballat i ben elaborat. Si ens oferissin una casa amb un anunci així amb una maqueta a l’hora de llogar una casa, crec que ens semblaria molt més llamatiu aquesta. Així que enhorabona Sandra!

 3. Erola Such Tormo

  Crec que tots els anuncis són fantàstics! Però haig de dir que el meu preferit és el de la Sandra, es nota que ha passat molt de temps treballant-lo i dedicant-hi bona estona per a que quedès bé! A més el trobo molt original, a qui se li haguès acudit vendre una casa fent-ne una maqueta de paper? SENZILLAMENT GENIAL

 4. Laia Costa

  Salve!
  M’han agradat molt tots els anuncis dels meus companys! Tots són molt originals i bonics, però si m’he de quedar amb un crec que escolliria el de la Sandra, ja que esta molt treballat i molt elaborat! Vull felicitar a tots els meus companys pel seu treball publicitari, tots estan molt bé!
  Aquí us deixo el meu anunci de la villa d’en Iulius:

 5. Oussama

  Salve!
  Els anuncis que he vist m’han motivat i m’ha obert la imaginació per poder fer el meu propi anunci. M’alegro molt i us felicito molt a tots per el vostre treball.

 6. Arnau Torres Nadal

  Slave!
  Uns anuncis excel·lents que m’an ajudat a pensar com i de quina manera idearé el meu.
  La domus feta de paper m’ha semblat molt original i ben feta. Es nota tot el treball que s’ha fet en ella!

 7. Edgar.N

  Salvete
  Uns anuncis molt bons així segur que puc treure alguna bona idea de com fer el meu anunci.
  Els millors son els originals com els de paper.

 8. Farah

  Salve!
  Molt ben fets els anuncis, m’han ajudat a fer-me una idea per el meu. El vocabulari utilitzat m’ajudara molt ja que es el que més hem costa. Molt eixerida la caseta de paper i molt ben feta. Utilitzare els vostres anuncis de model gracies nois!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *