Els meus viatges per Grècia

En aquest treball us ensenyo els llocs que vaig visitar quan vaig ser a Grècia, i us recomano que, si en teniu la possibilitat d’anar-hi, encara que sigui uns dies, ho feu, perquè s’ho mereix. Espero que, si em feu cas i hi aneu, visiteu aquests llocs i gaudiu dels fantàstics paisatges grecs com ho vaig fer jo.

13 thoughts on “Els meus viatges per Grècia

 1. MARINA SALAS ZAMORA

  Χαίρετε!

  He quedat meravellada amb aquestes imatges. Uns paisatges impressionants! Ja fa temps que insisteixo a la meva mare per tornar a Grècia, ja que un any hi vàrem estar de passada i per tan només vàrem poder fer un tastet. Espero tenir la oportunitat de poder viatjar a aquests indrets tan fantàstics que ens has presentat en aquestes diapositives. La veritat és que per uns minuts tens sensació d’estiu….

  Salut company!

  MARINA SALAS ZAMORA

 2. Clàudia Cazaux Cuberas

  Quina enveja Arnau! M’encantaria poder viatjar a Grècia, és un dels viatges que tinc pendents contant també el viatge a Thailandia. Grècia té uns paissatges dignes d’admirar i uns secrets amagats que m’encantaria descobrir. Enfi gran treball!

 3. Zícora

  Uns paisatges magnífics!. Un dels meus desitjos és poguer anar algun dia a Grècia i visitar aquestes meravelles.

  Vale.

 4. Pingback: Un viatge de museus per Grècia | Aracne fila i fila

 5. omaima

  Quins paisatges més bonics, des de que vaig començar a fer greg tinc curiositat per anar a Grècia i visitar tots el monuments que he vist sempre en el llibres o televisó.

  Vale!

 6. Guillem Acien Mas

  Des de petit que vull anar a Grècia, peró era per les ruïnes de l’Antiga Grècia. Ara hi vull anar també per aquests paisatges que deuen ser impressionants vistos en primera persona.

 7. Iria Rael

  Xaipe!
  Molt bon apunt Arnau, m’agrada que molts apunts tractin de recercas sobre paisatges de Grècia ja que es una cosa que em crida l’atenció, els paisatges, la cultura, viatjar..

 8. Pingback: Un viatge de museus per Grècia | Aracne fila i fila

 9. Pingback: Tot són ganes de viatjar a Grècia! | Aracne fila i fila

 10. Valentina Restrepo Rodríguez

  Ara que he vist una mica més de Grècia, trobo que té uns paisatges molt bonics i ès un país amb molta cultura amb molta mitologia i això m’agrada molt!!!

 11. Arnau Torres Nadal

  Salve!
  Quins magnífics paisatges ! Quines postes de sol ! Em sento obligat a anar algun cop i descobrir aquest meravellosos llocs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *