Tot són ganes de viatjar a Grècia!

Continuem rebent viatges a Grècia! Tot són ganes d’anar-hi! Després de viatjar per les illes gregues del mar Egeu, ara viatgem per Atenes i voltants; també farem tot un tour a la recerca dels millors paratges grecs.

L’Ariadna Zarkos ha fet un vídeo amb una ruta pels llocs que li han semblat més bonics del paisatge grec.

Ariadna Zarcos
1r Batxillerat Grec

20 thoughts on “Tot són ganes de viatjar a Grècia!

 1. MARINA SALAS ZAMORA

  Χαίρετε!

  Veient tots aquests paissatges, no és extrany que ens agafin ganes de viatjar a Grècia. Com ja he dit en algun altre article, Grècia és un dels paisos que tinc molt pendents, perquè tot i que he estat en alguna de les seves zones, va ser tan sols un tastet. Veient la primera presentació, m’han vingut molts records del dia que vaig estar Atenes i de la calor que hi feia. Malgrat tot, recordo que vaig disfrutar molt veient l’acropolis (tot i que la pujada em va semblar eterna) i l’estadi de Panathinaikó. He de confesar, però, que Atenes em va provocar una sensació d’estrés, que segurament era deguda a que era més petita i perquè tot aquest tema clàssic que ara tant m’agrada, abans no m’interessava massa. També recordo la visita al temple de Zeus i les seves grans columnes…, vaig quedar fascinada. Tot i això, he vist que encara em queda molt per descobrir d’aquest pais que últimament n’està sortint tant malparat, i és una llàstima, perquè la seva riquesa és immensa. Atenes es situa a la zona de l’Àtica, la Grècia Central.
  La segona presentació et transporta directament a l’estiu. I al dia que vaig estar a Mikonos i Santorini. Només cal veure les imatges que ens ha presentat la companya per saver la magia que transmeten alguns racons de Grècia. Tot i que algunes illes, com ara Mikonos, s’han convertit en una de les zones més turístiques del món per les seves platges i festes, encara guarden alguns llocs secrets plens de magia i tranquil·litat. Santorini i Mikonos es troben al Mar Egeu.

  Enhorabona per les presentacions, fins aviat!

  MARINA

 2. Teresa Devesa i Monclús

  Marta i Ana Ma, heu aconseguit fer-me enyorar els paisatges hel·lènics. Creieu-me que, com diu la Marina, la geografia grega és fascinant!

 3. Anna Ferrón

  χαίρετε!

  En primer lloc vull felicitar a les companyes per les meravellós treball fet!
  Sent sincera , abans de fer grec aquest país no em cridava gaire l’atenció, la veritat no se perquè, però penso que era perquè no hi havia dedicat prou temps en buscar informació i interessar-me per ell.
  Sort, que al elegir grec la Teresa ens ha estat mostrant sobretot durant aquests dies els llocs emblemàtics de Grècia i que he quedat sorpresa de molts d’ells.
  Les dues presentacions m’han semblat molt però que molt interessants. Una de les coses que m’ha cridat molt l’atenció ha estat en el primer powerpoint l’enllaç a una pàgina web que feia un tour virtual.
  Respecte la segona presentació m’ha semblat una presentació amb unes imatges que representen el paisatge molt viu.

  Fins un altre

 4. Andrea Muñoz

  He de felicitar als companys i companyes que han fet aquestes magnifiques presentacions. Un gran recull de llocs per visitar. M’ha agradar molt la segona presentació ja que tinc una gran passió pel mar i les platges. El que més m’ha cridat l’atenció es la cova Melissani situat a l’illa de Cephalonia. He quedat fascinada!
  Des de ara ha canviat la meva imatge de com es Grècia. se que hi ha una gran veritat de llocs i d’espais platges precioses i paradisíaques, muntanyes i monuments clàssics.
  La primera presentació recordo que la Teresa a classe ens va explicar l’acústica del Odèon d’Heròdes Àtic l’edifici per fer celebracions d’audicions populars
  Sincerament m’ha semblat fascinant i tinc ganes de visitar Grècia. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres els seus llocs més esplèndids.
  Fins aviat.

 5. Mónica Martínez

  Χαιρετε!

  Mai he estat a Grècia però amb presentacions i fotos com aquestes donen ganes d’anar-hi corrents, personalment opino que el paisatge Grec ha de ser fantàstic per tot el que he vist. Les dues presentacions parlen dels llocs que cal visitar i creieu-me si algun dia hi vaig, que seguiré les vostres indicacions! Però cal dir, que el que més m’ha cridat l’atenció de tot el que he vist i escoltat, ha sigut el teatre del que tant ens ha parlat la Teresa, tinc ganes de comprovar si realment quan tires una moneda a l’escenari se sent des de d’alt de tot!

 6. omaima

  Molt bon treball os felicito, el treball esta molt complet os felicito.
  heu enseñat unes fotografies completes encara que no m’agrada tot el que té que veure amb tot el que té ha veure amb els temes classics.
  Vale!

 7. Abril Ramos i Aran

  Xaipete!

  Ostres, quines ganes de començar a viatjar per Grècia tinc en veure aquests treballs!
  D’aquests llocs m’agradaria anar a les Illes gregues de Santorini, ja que penso que seria una oportunitat per fer unes fotos molt estiuenques!

 8. Iria Rael

  Xaipe!
  Molt bon treball, molt complet, una molt bona recerca. Ja que Grècia té uns paisatges i ciutats precioses tindriem que visitar-los tots. Hi ha molta varietat de llocs, d’espais platges precioses, paradisíaques, muntanyes i monuments clàssics.

 9. Raül Àlvarez

  Χαιρετε,
  Bones recerques sobre tants paisatges i localitzacions diferents de Grècia i les immediacions, de tots aquests, em quedo amb l’estadi de Panathinaikó, no se perquè però m’agrada bastant.

 10. Ariadna Ruiz

  Χαιρετε,
  Molts bons treballs, la veritat es que si que donen ganes de viatjar a Grècia, i si sòc sincera més d’una vegada li he dit al meu pare d’anar-hi!

 11. Robert Cepeda Machuca

  χαιρετε
  Una recerca impresionant no puc paro de quedarme bocabadat per els treballs geografics que estic veien. Al igual que la meva companya, ara tambe tinc ganes de visitar grecia. Lida tindriem que fer un viatje a Grecia

 12. Chaymae Zaouaghi

  Χαιρετε!!
  Viatges impressionants per aquests llocs impressionants, amb molta cultura i que són l’arrel de moltes coses d’avui en dia i que no saben. Bon apunt i jo també m’hi apunto per anar de viatge Lida!!

 13. Mireia

  Xaipete!

  Bons paisatges i impressionants vistes d’Atenes..Ja m’estàn donant ganes d’anar-hi!! Un molt bon apunt per aprendre coses d’Atenes i coneixer una mica més encara que no hi haguem anat.

 14. Valentina Restrepo

  Xaipe!
  Cada vegada que veig aquestes imatges vull anar a Grècia cada vegada mès aviat, molt bon treball i felicitats, ha estas molt complet!

 15. Pingback: Un viatge a les platges de les illes gregues | Aracne fila i fila

 16. Mar Cruz Viladoms

  Salve!!!
  Després de veure aquestes imatges no vull fer res més que agafar una motxilla i anar de viatge a Grècia i poder contemplar totes les mervaelles que hi podem trobar en totes les zones mostrades anteriorment.
  Les que més m’agraden, amb diferència, són Mykonos i Thira. Aquestes fotos donen a entreveure quesón llocs amb molta tranquilitat i el color blanc mostra senvcillesa i pures al mateix temps. Penso que estar allà en una postaa de sol ha de ser increïble . Tot i que aquestes dos m’agradin molt, no vull dir que les altres no m’agradin, sinó que em seblen més clàssiques i potser menys llamatives.
  Qui no voldria ser allà veient auestes imatges?

 17. Pingback: Grècia a les pel·lícules | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *