16 thoughts on “Un viatge de museus per Grècia

 1. David

  Molt be abigail! molt bon treball ja que esta plantejat tant des del el punt de vista economic com cultural fent que es pugui visitar moltes coses tant museus com edificis, incluien el horaris per poder organitzar un dia de visites. M’ha agradat molt pot ser m’apunto a fer-ne visites.

 2. Judith Martínez

  Primerament, felicitats a la meva companya Abigail pel treball realitzat, m’ha agradat molt el seu apunt, m’ha semblat molt dinàmic i interessant.
  En el treball podem observar diferents museus, horaris, la descripció, etc.

  vale!!

 3. mercade.alex

  Primer de tot, felicitats a la meva companya Abigail per haver fet aquest treball tant bo, m’ha agradat molt el aquest apunt i m’ha semblat molt dinàmic i interessant.
  En el treball podem observar diferents museus, horaris, la descripció, etc.
  En conclusió un apunt molt complert

 4. Camila Arigón

  Felicitats per l’apunt Abigail!

  Si algun cop viatjo a Grècia segur que visitaré el Museu Benaki, ja que deu ser molt interessant veure l’evolució alguns objectes des de l’antiguitat.

 5. omaima

  Abigail un bon treball felicitats!

  Ami no m’agrada molt els museus pero amb quets treball e tingun curiositat, podem diversitat de museus , descripcions.

 6. Iria Rael

  Xaipe!
  Molt bon article! Recopilar els museus més importants de Grècia esta molt bé, es veritat que els museus tenen fama de molt aburrits, però alguns són molt interessants. Si anés a Grècia visitaria el Museo de L’Acròpolis segur.

 7. Abril Ramos i Aran

  Xaipete!

  Molt bon treball Abigail. Si alguna vegada vaig a Grècia ja se a quins museus anar. Moltes gràcies!

 8. Raül Àlvarez

  Χαιρετε,
  Un apunt que pot ajudar molt als interessats en viatjar a Grècia i empapar-se en aquesta gran cultura, a mi els museus ni em van ni em venen, però per molta gen és més ben el contrari, pel qual et tinc de felicitar per aquesta gran recerca sobre elscinc museus. Bon treball!

 9. Robert Cepeda

  Χαιρετε
  Un apunt bastat simple pero molt util i molt digne, et pot servir de molt si viatjas a Grecia amb l’intencio de visitar museus i veure de primera ma la cultura grega, moderna com antiga, bona recerca i bona feina!

 10. Chaymae Zaouaghi

  Χαιρετε!!!
  Bon treball Abigail!!
  La veritat és que ami no m’agrada visitar els museus, ja que no m’agraden i m’avorreixen però hi ha gent que li agrada molt i per això en el bloc trobem molts apunts variats i de diferents temes, però això no vol dir que no hem de conèixer els museus que hi ha i la importància que tenen.

 11. Mireia

  Et felicito per aquest apunt!

  A mi m’agrada molt viatjar i també visitar els museus i conèixer les restes. Gràcies a aquest apunt ja tinc un motiu més pel qual anar als museus de Grècia!! Deu ser gran la cultura que hi deu haver dins d’aquests museus si són de l’antiga Grècia.

  Gràcies!

 12. Pingback: Un viatge a les platges de les illes gregues | Aracne fila i fila

 13. Alèxia Alvárez

  Χαιρετε!
  Enhorabona per l’apunt, està molt bé, em sorprèn que s’hagin donat les coordenades i les direccions dels museus. Personalment m’encanta viatjar, opino i penso que el fet de conèixer altres cultures enriqueix moltíssim a una persona tan a nivell cultural com personal. Una de les normes que tinc quan viatjo en família es que es vagi on es vagi, s’ha de visitar un museu d’art i un museu de ciència, així et pots fer una idea més propera de la cultura general del país.
  Un altre museu que es podria afegir a la llista, podria ser el de ceràmica, aquí us deixo l’enllaç:
  https://ca.wikipedia.org/wiki/Museu_Arqueol%C3%B2gic_del_Cer%C3%A0mic

 14. Abril Gabutti

  Xaipe!
  Tal com està plantejat aquest apunt, des del punt de vista econòmic i cultural, incloïen els horaris per poder organitzar un dia de visites, em donen ganes de viatjar ara mateix cap allà i poder gaudir-ho ja.

 15. Mar Cruz Viladoms

  Xaipete!!
  Què seria viatgar sense visitar algun museu?
  És increïble la de cultura que aprenem sobre el país el qual visitem, només anant als museus. Personalment, m’encanta viatgar i visitar els museus, i aprendre sobre la seva cultura i civilització. Penso que tothom hauria de fer-ho, ja que és una nova oportunitat per conèixer alguna cosa que per nosaltres és desconegut. b

 16. Rocío Rodríguez

  Xaipete!
  Jo crec que quan anem a visitar un país on la cultura i la història és molt diferent que la nostra, una de les activitats que hauríem de fer és anar a visitar museus. Almenys jo ho faria per connèixer el que estic visitant.
  A mi m’agrada connèixer altre cultures, tradicions… ja que és el que ens forma com a humanitat.
  Crec que és molt iportant visitar museus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *