“Les bruixes de la posada”, un conte de por


LES BRUIXES DE LA POSADA (L’ase d’or d’Apuleu)

imatge text

El text

actors

Els intèrprets

Música

La banda sonora

A veure, si esbrineu quina relació tenen les bruixes d’Apuleu amb les de Burriac? Per què ens fascinen les històries de fantasmes, cases encantades, superxeria…?

Discipulus discipulaeque Linguae Latinae 4t ESO Opt.3

69 thoughts on ““Les bruixes de la posada”, un conte de por

 1. Soukaina Agharbi

  Salue!
  Sí que es pot considerar una história de por, peró a mi, personalment, no me’n fa. És una historia de misteri, bruxeria i fantasia, és intrigant, ja que et sorpén i no t’esperes que el que passará. M’ha agradat bastant.

  Té relació amb les bruixes de Burriac en el sentit de que en les dues históries les bruixes transformen a algú en animal per haver “jugat”amb elles.

 2. Aroa

  Esta bé explicada pero a mi por no em fa, mai l’havia escoltat. Estava bastant bé com ho lleguien i amb la música de fons, s’emtemia prou bé.
  Amb l’historia de les bruixes de Burriac si que té relacio ja que en els dos contes la bruixa es converteix en un animal.

 3. Lua Gallen Izquierdo

  És una historia curiosa e interrasant. Esta molt be gravada i narrada, fàntastic.

  Vale!

 4. Lua Gallen Izquierdo

  salve,
  M’encanta!!!!! Jugar així es una manera divertida i dinamica d’aprendre. La germanor que es crea a l’aula es algo increible.
  Es una experiencia que m’encantaria reviure mes d’una vegada a l’aula.

 5. Isra

  No havia escoltat mai l’historia aquesta. Encara que m’agradat no considero que sigui una historia de por perque a mi personalment m’ha fet por. Aquest història es semblant a la de les bruixes de Burriac perque a totes dues històries es converteixen en animals per haver fet mal. Els narradors ho han fet molt bé

 6. Jennifer

  Bonum diem!
  M’agradat molt aquesta història, està molt ben narrada i els sorrols de fons han quedat molt bé, però personalment no em fa gens de por i mai l’havia escoltat abans.
  Té relació amb l’historia de les bruixes de Burriac ja que en els dos contes la bruixa es converteix en un animal.

 7. Leila Díaz Chiheb

  SALVE!!!!

  La historia m’ha agradat bastant, tot i que no m’hagi fet por.
  Està bastant bé narrada tot i que podrien haver posat més sentiment a l’hora de narrar-ho.
  Està molt bé editada perquè la musica de fons quedava molt bé.
  AVE!

 8. Aaron Gallegos

  La historia està interesant, jo no la considero de por. L’audio està molt ben fet.

 9. Rime Chairi

  SALVE!
  Aquesta històra està ben feta, tant com l’audio, però considero que no fa por per dos motius: la banda sonora i el to de veu que utilitzen per narrar la història.
  IN PROXIMUM!

 10. Nadia Castillo

  SALVE!!!
  Principalment, aquesta història m’ha agradat molt, ja que, l’història en si, és molt interessant i a la mateixa vegada molt etretinguda. Personalment. pensó. que aquesta história està molt ben planejada, perquè no desvía el lector de la lectura.
  A continuació, vull dir que aquesta historia, no tranmeteix molta por, ja que, la banda sonora i el to no concordaven molt i no donaba gens d’inpressió.

 11. Nerea Judez

  La història m’ha agradat i està molt ben narrada, però els hi ha faltat una entonació i uns sorolls que simulesin més una escena de por. En el meu cas, la música del fons treia tensió al relat.

  La relació que he trobat entre les dues narracions, aquesta i la de “les bruixes de Burriac” és que al desenllaç, les bruixes es converteixen en un animal, per culpa de les seves accions i danys causats.

 12. Amaia

  SALVE
  Aquesta història no està gens malament , els nois ho interpreten molt bé , el que passa es que la història en si no fa gaire por per dos motius : el to de veu que utilitzen no espenta ni dona la sensació d’inquietud i d’altre , la banda sonora es bastant important i en aquest cas no han agafat una molt adeqüada .
  Dit això está molt bé plantejada.
  IN PROXIMUM.

 13. Lola Fígols

  Salve!
  M’ha agradat molt aquesta historia, ja que tracta sobre un tema interessant, i és entretinguda.
  El que no m’ha agradat és que no fa por, ja que ni el to dels alumnes ni la música ajuden a crear un ambient tètric.

 14. Silvia Fernandez

  Salve!
  Mai havia sentit parlar d’aquesta historia, però s’ha de dir que l’argument està molt ben plantejat, i és entretinguda.
  Això si, narren amb un to una mica neutre i podrien haver possat una mica més d’énfasi. La banda sonora no es que ajudi molt a causar aquest sentiment de por, però m’ha agradat molt.
  In proximum!

 15. raquel

  És una història diferent i molt curiosa. M’ha encantat el gir inesperat que hi ha al final de la història i la situació en la que es troben els personatges durant la història i com ho fan per ensortir-se.

 16. Marta Bonis

  les bruixes a la posada, es un mite que ha estat bastant bé, tot està molt bé plantejat, les bruixes són com són a causa de les seves accions i reaccions, es a dir el fan lis comporta una conseqüencia

 17. Aida Martins

  Salve.
  Ha estat bé l’història però no m’ha resultat gaire terrorífica, encara que la musica que hi posaven no m’ha desagradat. No coneixia les bruixes de Burriac i m’ha agradat escoltar aquests audio.

  Vale.

 18. Raül Moreno

  Salve!
  Es un mite que no coneixia, pero m’ha semblat molt chulo i molt ben plantejat. Lo dolent es que no fa por perquè ni el to de veu ni la música causen por.

 19. Alba Moreno Mújica

  Salve!
  Mai havia sentit parlar d’aquesta història i m’ha semblat molt interessant, entretinguda i molt ben plantejat. Encara que no la trobo molt terrorífica pel to de la veu i la música, m’ha agradat bastant.

 20. Pau Roca

  Salve! Lida!
  Ll’història m’ha agradat molt i sembla molt interessant però no em sembla gaire terrorífica. Personalment no coneixia les bruixes de Burriac i m’ha semblat molt agradable escoltar aquests audio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *