Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

FELICITER, aràcnids i aràcnides d’arreu! Ahir es van lliurar a Reus els Premis Blocs Catalunya a l’Auditori Gaudí de les instal.lacions de firaReus. En l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya en la seva cinquena edició, Aracne fila i fila va ser la gran guanyadora en la categoria d’educació personal/professional. L’enhorabona a tots i a totes que ho heu fet possible!

Un cop tancat el període de votacions als Premis Blocs Catalunya 2012 amb 16.000 votacions, vàrem saber que Aracne fila i fila era un bloc finalista. Superat el torn del jurat, Aracne fila i fila ha guanyat en la categoria d’educació personal/professional! Enguany el jurat estava format pel Sr. Ferran Pallàs, guanyador de l’edició de 2011, la Sra. Iolanda Pàmies, guanyadora de l’edició de 2011, el Sr. Miquel Duran, comissionat 2.0 de la Universitat de Girona, el Sr. Jordi Iparraguirre, representant de la fundació PUNT.CAT, el Sr. Joan Ballester, director general de TICNOVA, el Sr. Benet Presas, president del Patronat de turisme de Salou, el Sr. Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya, el Sr. Pere Condom, director general del parc científic de la UdG, el Sr. Marc Arza, regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Joan Maria Piqué, cap de premsa i comunicació del president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i la Sra. Trina Milan, presidenta de STIC.CAT.

En la primera edició dels Premis Blocs Catalunya va guanyar El Fil de les Clàssiques, en la tercera El vaixell d’Odisseu i en la cinquena Aracne fila i fila i L’ombra d’un somni, com a bloc corporatiu. Val també a esmentar el blog de clàssiques, Premi Núria Tudela i Penya 2012, El teixit de Penèlope de Mònica López que va quedar finalista en la categoria de Cultura i tendències. Les clàssiques en particular i les humanitats en general són, sens dubte, les gran vencedores en educació d’aquest certamen de blocs en català. Per molts anys, aràcnids i aràcnides de diferents promocions, de diferents instituts i també d’escoles concertades, de diferents edats, alumnes de primària i professores jubilades, pares, mares, avis i àvies, la família aràcnida és molt gran i ara més que mai ens toca seguir filant.

També vull felicitar stic.cat per fer possible el lliurament d’aquests premis en època de crisi, així com tots els guanyadors i guanyadores de la cinquena edició de Premis Blocs Catalunya:

91 thoughts on “Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  L’enhorabona, Cèlia i Enric, i moltes gràcies! Un plaer viatjar pel vostre bloc! Ara que el coneixem, hi viatjarem sovint! Per molts anys!

 2. Marta Gallardo

  Enhorabona! M’en alegro molt d’haver participat en aquest blog tant treballat i ven fet que està. Gràcies a aquesta web aprenem molta cultura, així que moltes felicitats i merescudes!

 3. Inés Lloveras

  Salve et Feliciter aràcnids:)
  Enhorabona a tots per aconseguir aquest premi!

 4. Núria Ruiz

  Enhorabona, moltes felicitats, em sento molt orgullosa de que hagi guanyat el blog en el que participo activament, és un blog molt enriquidor i que t’aporta molta cultura. Feliciter!

 5. Andreu Punsola

  Moltes felicitats a tots i a totes els que heu participat en aquest marevellós bloc premiat divendres però que hauria de ser cada dia. Em sento molt orgullós de treballar-hi!

 6. AndreaPc

  Moltes Felicitats!Em sento molt orgullosa per participar en aquet bloc la vritat. Enorabona!

 7. Martí Palma

  Salve!
  Enhorabona aràcnids, el premi el teniu més que merescut! Acabu de començar en aquest gran projecte, i ja sé que és un de triunfador! Estic orgullòs de llegir aquests articles la mar de bons!
  Moltes felicitats!

 8. lopez.laura

  Salve!!
  Felicitats a tots els aràcnids i aràcnides que dia a dia van fent d’aquest bloc un bloc guanyador! D’entre tants grups, que ben segur són molt bons, és satisfactori poder sortir-ne guanyador als Premis Blocs Catalunya 2012. És el primer any que entro en aquest bloc, y no deixo de sorprendre’m de tants premis que guanya! Espero que només sigui el principi d’un seguit de premis!
  Vale!!

 9. Noelia Caballero

  Feliciter!
  L’enhorabona a tots els aràcnids i aràcnides!
  Per mi és un honor poder treballar en aquest fantàstic blog que cada día es va enriquint de nous articles i
  propostes i ens ajuda a aprendre coses noves.

  Vale!

 10. Chaima Anza

  Salve!

  Moltes felicitats a la meva estimada Margalida Capellà com a (mestre,tutora,mare….).Em sento molt orgullosa de vostè ,perquè sempre portàs davant un cosa més aquest món, ajudant-nos a portar a terme els nostres estudis i preocupacions!

  Sempre t’admiro per ser com ets, se una persona amb gran èxit i lo millor de tot, que aquest èxit és tret dels teus esfoços i que el comparteixés amb nosaltres, perquè nosaltre també triomfem en la vida.Et dono les gràcies personalment, en públic i privat i què sàpigues que:el triomf és un esforç que el portà endavant la persona amb sacrificis i hores dedicades i que el teu èxit és que nosaltes aprenem gràcies aquest maravillos moodel i a vostè.

  I que no m’he oblidat de tú , Valeria, sempre em recordo de tu i t’envio una abraçada molt gran desde aqui, i espero que encara t’enrecordis de mi!Espero que et vagi molt bé tot!

  “La máxima victoria es la que se gana sobre uno mismo”!!!

 11. Margalida Capellà Soler Post author

  Chaima, moltes gràcies! En els moments difícils recordaré aquests mots teus! No sabia que t’agradés la frase del buda Gautama!

  Aràcnids i aràcnides d’arreu, m’alegra saber que tot i acabats d’arribqar ja sentiu el blog vostre i que no us espanten els premis! Aracne fila i fila va néixer quan el blog d’aula, El Fil de les Clàssiques, va rebre el premi didascàlia i de la revista Auriga i el premi al millor bloc en català de Premis Blocs Catalunya 2008. Aleshores els alumnes varen deixar d’escriure a El Fil de les Clàssiques i els vaig regalar Aracne fila i fila perquè l’obrissin a la participació d’altres centres amb el requisit del tema: el món clàssic. Els vostres comentaris, el vostre treball i les ganes d’aprendre i de continuar col·laborant tots junts són per a mi el millor regal. Moltes gràcies!

 12. gimenez_tha

  Moltíssimes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides!!

  Em sento molt orgullosa de estar en aquest bloc, perquè sempre que hi entres aprens una cosa nova i es pot aportar moltíssimes coses al món.

  L’enhorabona de veritat, aquest bloc ho mereix.

  Vale!!

 13. ortiz.cristina

  Caram! l’aracne ha guanyat!
  Bé, doncs felicitats a tots i a totes, i entre aquests incloc a mi. És tot un honor, que fruit de l’esforç, tinguem aquesta recompensa i aquest prestigi per la feina que hem fet. Seria genial que el bloc seguis viu molts anys més ja que és una eina de treball fantàstica. Segur que seguim guanyant anys endavant. 🙂

 14. Alba Lorenzo Giménez

  Salve!

  Moltes felicitats aràcnids i aràcnides! Crec que aquest premi ens lo mereixem des de el principi, hem sento molt orgullosa de forma part d’aquest gran bloc. Espero que tot això continuï igual i guanyem molts més premis!

 15. Andrea Ocaña

  Salve !
  Enhorabona aràcnids i aràcnides!
  Em sento molt orgullosa de poder participar en aquest projecte, m’en alegro molt d’aquest premi ja que ens aporta altres coses sobre aquestes llengües i això es molt enriquidor, sé que no es fàcil portar-ho tot al dia i per això el premi està molt més que merescut !

  Tot d’una en aquest projecte hi han moltes hores de treball i dedicació com diu : tot esforç mereix la seva recompensa!

  Felicitats! Adéu!

 16. Anna Carmona

  Salve!
  Quina alegria ! l’enhorabona a tots els aràcnids em sento molt orgullosa de poder traballar en un bloc tan educatiu com personal, en el qual cada dia ens sorpren per el seu modus operandi que realment es fantàstic; amb nous articles plens de cultura, tots sabíem que era un gran blog peró finalment ho em deixat en sub iudice i ens ho han reconegut! felicitats a tots!!!

 17. pallach.carla

  Salvete!!

  “Feliciter” a tots i a totes!

  PErsonalment, em sento orgullosa de formar part d’aquest bloc i poder participar-hi dia a dia publicant i aprenent coses noves. El treball en equip sempre guanya!

  He pogut veure el premi que ens han atorgat i crec que és molt maco! Està bé la idea dels blocs formant la silueta de Catalunya!

  Avete!!

 18. Margalida Capellà Soler Post author

  Enhorabona i endavant, aràcnids i aràcnides de l’Albéniz. Enguany els novells heu començat amb molta empenta i els veterans no heu decaigut gens ni mica. A filar tots plegats!

 19. Jose Maria Fernandez

  Salveeeee!!!!
  Felicitats a tothom.
  Estic molt content de formart part d’aquest bloc, i enhorabona a tots.

 20. Marta Bautista i Maryam Alaoui

  Salve!!

  FELICITER!!!!!
  Felicitats a tots els aràcnids i aràcnides. Les dues estem molt contentes de participar en aquest bloc i també perquè hem guanyat un premi de tots els blocs de Catalunya.
  Esperem guanyar més premis!! 🙂

  Vale!!

 21. Clàudia Cazaux

  Salveee!
  feliciter a tot els aràcnids i aràcnides que participem cada dia a aquest bloc. Cada any que passa hi ha més gent que coneix aquest bloc del Fil de les Clàssiques i crec que serà aixó cada any que passi. Estic orgullosa de formar part d’aquest bloc! Valee! 😀

 22. Margalida Capellà Soler Post author

  Estic contenta que Aracne sigui el vostre orgull! Encara voleu més premis, però?

  Si voleu veure totes les fotografies i conèixer el mur d’stic.cat cliqueu aquí. A veure si em trobeu?

 23. Margalida Capellà Soler Post author

  Enhorabona, aràcnids i aràcnides! L’APLEC també us felicita. Les clàssiques són les guanyadores de Premis Bloc Catalunya 2012 en la categoria d’educació!

 24. Jordi Berdún Pérez

  Feliciter a tots els participants de l’Aracne fila i fila! Em vaig alegrar molt que un bloc d’aquesta envergadura hagi guanyat, ja que s’ho mereix per tot el treball que heu realitzat des del seu començament fins ara! Espero que guanyeu a partir d’ara moltíssims més premis!

  Vale !

 25. Teresa Devesa i Monclús

  Moltes gràcies a tots, i especialment als que, ja exalumnes, us recordeu de nosaltres i us continueu considerant membres d’aquesta comunitat. Jordi, espero que, com a estudiant universitari d’Història, trobaràs el moment de fer alguna aportació interessant. Ens faria molta il·lusió i segur que temes no te’n faltaran.

 26. Eric Andreu

  Felicitats a tots els qui hem participat, i a la Margalida, per haver impulsat el projecte guanyador. Em sento molt orgullós per haver pogut contribuir en aquest projecte. Al final tot l’esforç, entre tots, s’ha vist recomençat. Un cop més, moltes felicitats a tots, i seguir treballant perquè aquest premi no sigui l’últim.

 27. jose luque camero

  Hola, Margalida, soy Pepe Luque de “In albis Teatro”, pido perdón por colarme de nuevo aquí; pero desde entonces he tenido la curiosidad de seguiros, he visto la noticia y no he podido resistir la tentación de felicitaros por este magnífico premio. Creo que hacéis una labor impresionante en favor de las Humanidades Clásicas con vuestros alumnos. FELICIDADES A TODOS/AS.
  ¡Ah!Este año volveremos a Tarragona con Siete contra Tebas de Esquilo y Anfitrión de Plauto (muy divertida), por si os apetece y nos podéis hacer todas las entrevistas que queráis (es broma).
  Felicidades merecidas por este hermosísimo trabajo.

 28. Patrícia Ortiz

  FELICITER ARACNE! Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides que han col·laborat durant aquests anys a fer un gran bloc que per fí ha rebut aquest premi tan merescut!
  Espero que aquest gran projecte segueixi en marxa durant molts anys més i que ens ajudi a tots a apropar-nos a la cultura clàssica d’una manera senzilla, amena i divertida.
  Moltes felicitats a tots 😀

 29. josep cisa

  Moltes felicitats!! M’ha agradat saber que el nostre institut hagi guayat aquest premi que per a la lida es molt important per tot el que ha treballat.

 30. victorsanchez

  Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides per el premi aconseguit. També m’agradaria felicitar a tots els que fan possible aquest bloc, ja que sense ells, no haguéssim après tot el que sabem sobre el grec, el llatí i la cultura clàssica en general. Moltes felicitats i per a molts anys!!!

 31. Margalida Capellà Soler Post author

  Víctor, ho has aconseguit! Estic molt contenta que tu sol ja et puguis moure i comentar al teu aire per aquesta teva teranyina! Per molts anys!

 32. Coty Ledesma

  Hola un altre cop, aràcnids i aràcnides! M’omple d’orgull i satisfacció rebre aquesta notícia el dia que vinc a fer-vos una visita. He de comentar el gran ajut que m’han suposat les tecnologies utilitzades amb les assignatures de llatí i grec, sobre tot el Moodle, doncs a la Universitat fem servir el Campus Virtual per a mirar qualificacions, deures, exàmens, fer preguntes als profes i als alumnes, etc. I ningú t’explica com funciona, o sigui que si no hagués estat per la Margalida no sabria com moure’m! Torno a dir que aprofiteu mooooolt el temps a batxillerat, perquè crec sincerament que és la millor etapa de la vida acadèmica.
  Un especial agraïment a la Núria que ha tornat a la vida el bloc que vaig començar conjuntament amb la Rebe i el Carlos, blocs.xtec.cat/lacintadenike i molts ànims a ella i a la Rabab, que sé molt bé que ho faran genial aquest any!
  Sobre tot molt atents amb els llatinismes als que volen continuar amb la carrera de Dret, perquè són el dia a dia en totes les assignatures.
  Molta sort a tots i moltes felicitats pel premi.
  Lida, un plaer tornar-te a veure per les classes, et trobem a faltar molt!
  Valete.

 33. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Coty! La teva visita ha estat un regal i aquest comentari una benedicció! Els ex-alumnes i la vostra experiència ens animem a seguir pel bon camí. Molta sort i fins ben aviat!

 34. Teresa Devesa i Monclús

  Records, Coty, i molta sort en aquesta nova singladura en el món del dret!

 35. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » 1a Promoció de Clàssiques del Premià!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *