Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

FELICITER, aràcnids i aràcnides d’arreu! Ahir es van lliurar a Reus els Premis Blocs Catalunya a l’Auditori Gaudí de les instal.lacions de firaReus. En l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya en la seva cinquena edició, Aracne fila i fila va ser la gran guanyadora en la categoria d’educació personal/professional. L’enhorabona a tots i a totes que ho heu fet possible!

Un cop tancat el període de votacions als Premis Blocs Catalunya 2012 amb 16.000 votacions, vàrem saber que Aracne fila i fila era un bloc finalista. Superat el torn del jurat, Aracne fila i fila ha guanyat en la categoria d’educació personal/professional! Enguany el jurat estava format pel Sr. Ferran Pallàs, guanyador de l’edició de 2011, la Sra. Iolanda Pàmies, guanyadora de l’edició de 2011, el Sr. Miquel Duran, comissionat 2.0 de la Universitat de Girona, el Sr. Jordi Iparraguirre, representant de la fundació PUNT.CAT, el Sr. Joan Ballester, director general de TICNOVA, el Sr. Benet Presas, president del Patronat de turisme de Salou, el Sr. Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya, el Sr. Pere Condom, director general del parc científic de la UdG, el Sr. Marc Arza, regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Joan Maria Piqué, cap de premsa i comunicació del president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i la Sra. Trina Milan, presidenta de STIC.CAT.

En la primera edició dels Premis Blocs Catalunya va guanyar El Fil de les Clàssiques, en la tercera El vaixell d’Odisseu i en la cinquena Aracne fila i fila i L’ombra d’un somni, com a bloc corporatiu. Val també a esmentar el blog de clàssiques, Premi Núria Tudela i Penya 2012, El teixit de Penèlope de Mònica López que va quedar finalista en la categoria de Cultura i tendències. Les clàssiques en particular i les humanitats en general són, sens dubte, les gran vencedores en educació d’aquest certamen de blocs en català. Per molts anys, aràcnids i aràcnides de diferents promocions, de diferents instituts i també d’escoles concertades, de diferents edats, alumnes de primària i professores jubilades, pares, mares, avis i àvies, la família aràcnida és molt gran i ara més que mai ens toca seguir filant.

També vull felicitar stic.cat per fer possible el lliurament d’aquests premis en època de crisi, així com tots els guanyadors i guanyadores de la cinquena edició de Premis Blocs Catalunya:

91 thoughts on “Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

 1. Rocío

  Aràcnids i arànides moltes felicitats ! Em sento molt orgullosa d’haver participat amb vosaltres, sobretot per l’empenta i la motivació que ens heu trasmès sempre des del primer dia. Sou un exemple a seguir, ànims i endavant !

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Rocío! Felicita de part meva els teus alumnes, heu col·laborat a Aracne i també heu guanyat! Esperem que enguany amb aquesta empemta mútua continuem col·laborant plegats, aquí, a Bíblos, a L’empremta d’Orfeu o a La cinta de Νíκη. Per molts anys i, tot i les retallades, un molt fructífer curs!

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  L’enhorabona, Cèlia i Enric, i moltes gràcies! Un plaer viatjar pel vostre bloc! Ara que el coneixem, hi viatjarem sovint! Per molts anys!

 4. Marta Gallardo

  Enhorabona! M’en alegro molt d’haver participat en aquest blog tant treballat i ven fet que està. Gràcies a aquesta web aprenem molta cultura, així que moltes felicitats i merescudes!

 5. Inés Lloveras

  Salve et Feliciter aràcnids:)
  Enhorabona a tots per aconseguir aquest premi!

 6. Núria Ruiz

  Enhorabona, moltes felicitats, em sento molt orgullosa de que hagi guanyat el blog en el que participo activament, és un blog molt enriquidor i que t’aporta molta cultura. Feliciter!

 7. Andreu Punsola

  Moltes felicitats a tots i a totes els que heu participat en aquest marevellós bloc premiat divendres però que hauria de ser cada dia. Em sento molt orgullós de treballar-hi!

 8. AndreaPc

  Moltes Felicitats!Em sento molt orgullosa per participar en aquet bloc la vritat. Enorabona!

 9. Martí Palma

  Salve!
  Enhorabona aràcnids, el premi el teniu més que merescut! Acabu de començar en aquest gran projecte, i ja sé que és un de triunfador! Estic orgullòs de llegir aquests articles la mar de bons!
  Moltes felicitats!

 10. lopez.laura

  Salve!!
  Felicitats a tots els aràcnids i aràcnides que dia a dia van fent d’aquest bloc un bloc guanyador! D’entre tants grups, que ben segur són molt bons, és satisfactori poder sortir-ne guanyador als Premis Blocs Catalunya 2012. És el primer any que entro en aquest bloc, y no deixo de sorprendre’m de tants premis que guanya! Espero que només sigui el principi d’un seguit de premis!
  Vale!!

 11. Noelia Caballero

  Feliciter!
  L’enhorabona a tots els aràcnids i aràcnides!
  Per mi és un honor poder treballar en aquest fantàstic blog que cada día es va enriquint de nous articles i
  propostes i ens ajuda a aprendre coses noves.

  Vale!

 12. Chaima Anza

  Salve!

  Moltes felicitats a la meva estimada Margalida Capellà com a (mestre,tutora,mare….).Em sento molt orgullosa de vostè ,perquè sempre portàs davant un cosa més aquest món, ajudant-nos a portar a terme els nostres estudis i preocupacions!

  Sempre t’admiro per ser com ets, se una persona amb gran èxit i lo millor de tot, que aquest èxit és tret dels teus esfoços i que el comparteixés amb nosaltres, perquè nosaltre també triomfem en la vida.Et dono les gràcies personalment, en públic i privat i què sàpigues que:el triomf és un esforç que el portà endavant la persona amb sacrificis i hores dedicades i que el teu èxit és que nosaltes aprenem gràcies aquest maravillos moodel i a vostè.

  I que no m’he oblidat de tú , Valeria, sempre em recordo de tu i t’envio una abraçada molt gran desde aqui, i espero que encara t’enrecordis de mi!Espero que et vagi molt bé tot!

  “La máxima victoria es la que se gana sobre uno mismo”!!!

 13. Margalida Capellà Soler Post author

  Chaima, moltes gràcies! En els moments difícils recordaré aquests mots teus! No sabia que t’agradés la frase del buda Gautama!

  Aràcnids i aràcnides d’arreu, m’alegra saber que tot i acabats d’arribqar ja sentiu el blog vostre i que no us espanten els premis! Aracne fila i fila va néixer quan el blog d’aula, El Fil de les Clàssiques, va rebre el premi didascàlia i de la revista Auriga i el premi al millor bloc en català de Premis Blocs Catalunya 2008. Aleshores els alumnes varen deixar d’escriure a El Fil de les Clàssiques i els vaig regalar Aracne fila i fila perquè l’obrissin a la participació d’altres centres amb el requisit del tema: el món clàssic. Els vostres comentaris, el vostre treball i les ganes d’aprendre i de continuar col·laborant tots junts són per a mi el millor regal. Moltes gràcies!

 14. gimenez_tha

  Moltíssimes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides!!

  Em sento molt orgullosa de estar en aquest bloc, perquè sempre que hi entres aprens una cosa nova i es pot aportar moltíssimes coses al món.

  L’enhorabona de veritat, aquest bloc ho mereix.

  Vale!!

 15. ortiz.cristina

  Caram! l’aracne ha guanyat!
  Bé, doncs felicitats a tots i a totes, i entre aquests incloc a mi. És tot un honor, que fruit de l’esforç, tinguem aquesta recompensa i aquest prestigi per la feina que hem fet. Seria genial que el bloc seguis viu molts anys més ja que és una eina de treball fantàstica. Segur que seguim guanyant anys endavant. 🙂

 16. Alba Lorenzo Giménez

  Salve!

  Moltes felicitats aràcnids i aràcnides! Crec que aquest premi ens lo mereixem des de el principi, hem sento molt orgullosa de forma part d’aquest gran bloc. Espero que tot això continuï igual i guanyem molts més premis!

 17. Andrea Ocaña

  Salve !
  Enhorabona aràcnids i aràcnides!
  Em sento molt orgullosa de poder participar en aquest projecte, m’en alegro molt d’aquest premi ja que ens aporta altres coses sobre aquestes llengües i això es molt enriquidor, sé que no es fàcil portar-ho tot al dia i per això el premi està molt més que merescut !

  Tot d’una en aquest projecte hi han moltes hores de treball i dedicació com diu : tot esforç mereix la seva recompensa!

  Felicitats! Adéu!

 18. Anna Carmona

  Salve!
  Quina alegria ! l’enhorabona a tots els aràcnids em sento molt orgullosa de poder traballar en un bloc tan educatiu com personal, en el qual cada dia ens sorpren per el seu modus operandi que realment es fantàstic; amb nous articles plens de cultura, tots sabíem que era un gran blog peró finalment ho em deixat en sub iudice i ens ho han reconegut! felicitats a tots!!!

 19. pallach.carla

  Salvete!!

  “Feliciter” a tots i a totes!

  PErsonalment, em sento orgullosa de formar part d’aquest bloc i poder participar-hi dia a dia publicant i aprenent coses noves. El treball en equip sempre guanya!

  He pogut veure el premi que ens han atorgat i crec que és molt maco! Està bé la idea dels blocs formant la silueta de Catalunya!

  Avete!!

 20. Margalida Capellà Soler Post author

  Enhorabona i endavant, aràcnids i aràcnides de l’Albéniz. Enguany els novells heu començat amb molta empenta i els veterans no heu decaigut gens ni mica. A filar tots plegats!

 21. Jose Maria Fernandez

  Salveeeee!!!!
  Felicitats a tothom.
  Estic molt content de formart part d’aquest bloc, i enhorabona a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *